Cine îi face rochia de mireasă Mariei Constantin. ”De 5 ani o avem pregătită”

19.08.2022, 13:05
Cine îi face rochia de mireasă Mariei Constantin. ”De 5 ani o avem pregătită”
Cine îi face rochia de mireasă Mariei Constantin

Cntăeața de muzică populară Maria Constantin, în vârstă de 35 de ani, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Robert Stoica. Acum, cei doi se pregătesc de nuntă. S-a aflat cine îi va realiza rochia de mireasă Mariei Constantin. ”Noi avem rochia pregătită dinainte de a avea ea o relație. De 5 ani o avem pregătită”.

Maria Constantin este una dintre cele mai atrăgătoare artiste de folclor din țara noastră. În ceea ce privește viața personală, Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. În anul 2020, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga.

De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragosteArtista formează un cuplu în prezent cu Robert Stoica. Cei doi se pregătesc de căsătorie. S-a aflat și cine îi va realiza rochia de mireasă interpretei de muzică populară pentru cvel mai important eveniment din viața sa. Rochia de mireasă a Mariei Constantin va fi realizată de Florin Burescu, designer și prieten al artistei. Încă de acum 5 ani, artista și-a proiectat rochia mult visată, iar, din ianuarie, începe execuția ei

Cine îi face rochia de mireasă Mariei Constantin. ”Este din dantelă franțuzească, iar aceasta este cea mai dificilă dantelă”

„Categoric, eu sunt cel care o va îmbrăca. Noi avem rochia pregătită dinainte de a avea ea o relație. De 5 ani o avem pregătită. Este ceva stabilit, nu e ceva extravagant, dar în același timp e ceva unic. Orice femeie are rochia ei acolo în minte și dacă la celelalte am făcut așa pe repede înainte, asta este studiată la milimetru. Din ianuarie am stabilit că ne vom apuca de ea. Trebuie să o lucrăm în detaliu, pentru că se lucrează foarte mult la mână. Este din dantelă franțuzească, iar aceasta este cea mai dificilă dantelă și are nevoie de o atenție mai sporită”, a declarat Florin Burescu pentru WOWbiz.ro.

„Eu am fost oarecum de față la momentul cererii (n.r. în căsătorie), pentru că știam ce urmează să facă Robert. Nu a fost nimic planificat, i-a venit pe moment. Cu câteva minute înainte m-a sunat și mi-a spus că o să se întâmple și am asistat video la cerere. E foarte emoționant, chiar dacă noi știam că se va întâmpla nunta, știm relația lor, nu poți să treci peste moment ca și cum a fi unul oarecare. E frumos, amândoi sunt unii dintre cei mai buni prieteni ai mei și ne leagă atâtea lucruri frumoase încât nu avem cum să nu avem emoții. Toți am fost cu lacrimi în ochi, mai ales pentru Robert, care nu e așa obișnuit cu camerele precum Maria. Noi suntem ca frații, a fost ca și cum s-ar fi întâmplat în familia mea”, a mai spus designerul.

citește și...