Cine îi ajută pe Ștefan Stan și pe soția sa cu creșterea fetiței. ”E ca și fata mea și a Simonei”

10.10.2021, 15:42
Cine îi ajută pe Ștefan Stan și pe soția sa cu creșterea fetiței. ”E ca și fata mea și a Simonei”
Cine îi ajută pe Ștefan Stan și pe soția sa cu creșterea fetiței. ”E ca și fata mea și a Simonei”

Cântărețul Ștafan Stan, în vârstă de 44 de ani, a vorbit despre viața sa de familie. Artistul a explicat cine îl ajută pe el și pe soția sa, Simona, cu creșterea fetiței lor, Elif Mhaela. ”E ca și fata mea și a Simonei”, a spus Ștefan Stan despre cea care îi ajută.Artistul și partenera lui de viață urmează să devină din nou părinți.

Ștefan Stan s-a cununat civil în anul 2019 cu aleasa inimii sale, Simona. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară la sfârșitul anului trecut, când Simona a adus pe lume o fetiță. Primul câștigător de la emisiunea ”Vocea României”  a botezat-o în luna mai a acestui an pe fiica sa, Elif Mihaela Stan. Botezul a avut loc  la Parohia Romano-catolică “Adormirea Maicii Domnului”, din Drumul Taberei, în prezența familiei și a prietenilor apropiați ai cuplului.

Ștefan Stan și partenera sa de viață urmează să devină din nou părinți. În februarie, simona va aduce pe lume tot o fetiță. La emisiunea ”Exclusiv VIP”, de la postul de televiziune Prima TV, Ștefan Stan a dezvăluit că o bonă care să-i ajute cu creșterea celor două fetițe.

Cine îi ajută pe Ștefan Stan și pe soția sa cu creșterea fetiței. ”Ne-am luat bonă, o fată de 23 de ani”

„Ne-am luat bonă, o fată de 23 de ani, care stă permanent cu noi în casă și care e ca și fata mea și a Simonei. În februarie-martie se naște și al doilea copil. Simona va face tot cezariană. Avem aceiași nași”, a declarat Ștefan Stan, citat de click.ro.

”Botezul lui Elif, mă refer la petrecere, nu am reușit să-l facem, pentru că nu dorim să punem viața nimănui în pericol. Am făcut doar botezul la biserică. La anul facem și petrecerea și botezul celuilalt copil. Numele fetiței va fi cu M, tot nume de sfânt”, a adăugat cântărețul.

 

citește și...