Ștefan Stan a devenit tătic. Soția lui a născut o fetiță perfect sănătoasă

01.12.2020, 10:07
Ștefan Stan a devenit tătic. Soția lui a născut o fetiță perfect sănătoasă
Ștefan Stan a devenit tătic. Soția lui a născut o fetiță perfect sănătoasă

Ștefan Stan a devenit tătic pentru prima dată! Soția lui, Simona, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

Conform Click!, partenera artistului a născut prin cezariană, iar atât copilul cât și mama sunt în stare perfectă de sănătate. Cei doi au avut grijă să pregătească din timp toate cele necesare pentru cea mică.

Soția lui Ștefan Stan a născut

În urmă cu ceva timp, Ștefan Stan, cel care a câștigat “Vocea României” de la Pro Tv, în anul 2011, mărturisea că abia așteaptă să își vadă fetița.

‘Nu pot să exprim cum mă simt, e un dar divin. O așteptăm din clipă în clipă pe scumpa noastră. Simona e însărcinată în 38 de săptămâni, iar micuța are deja, potrivit ecografului, 3,600 kg. Ne-am mutat anul acesta la casă, deși a fost destul de greu.

Nu știam la ce eforturi financiare ne băgăm în plină criză, eu nu am avut concerte așa cum aveam înainte, ca de altfel toți artiștii, ne-a fost foarte greu. Însă, am fost preocupați să ne amenajăm cuibul și să o așteptăm pe prințesa noastră cum se cuvine. Tocmai ce am montat bucătăria și camera ei’, declara el pentru Click!

S-au căsătorit în 2019

Ștefan Stan s-a cununat civil anul trecut cu aleasa inimii sale, Simona.

Primul câștigător de la ”Vocea României” și partenera sa de viață, Simona, au acordat un interviu pentru okmagazine.ro în care au vorbit despe relația lor.

”Ştiam că nu e uşă de biserică, ştiam că are o viaţă agitată, dar mi-am asumat asta. Asta e viaţa lui, meseria lui, cariera lui! Şi, când iubeşti un om, trebuie să-l accepţi aşa cum e”, a declarat Simona despre cel care i-a devenit soț.

citește și...