Ștefan Stan și-a botezat fetița! Artistul e în culmea fericirii

09.05.2021, 10:58
Ștefan Stan și-a botezat fetița! Artistul e în culmea fericirii
Ștefan Stan și-a botezat fetița! Aristul e în culmea fericirii

Eveniment important în familia lui Ștefan Stan în acest weekend. Artistul și-a creștinat fetița.

Ștefan Stan s-a cununat civil în anul 2019 cu aleasa inimii sale, Simona. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară la sfârșitul anului trecut, când Simona a adus pe lume o fetiță. Primul câștigător de la emisiunea ”Vocea României”  a botezat-o în acest weekend pe fiica sa, Elif Mihaela Stan. Botezul a avut loc sâmbătă în jurul prânzului, la Parohia Romano-catolică “Adormirea Maicii Domnului”, din Drumul Taberei, în prezența familiei și a prietenilor apropiați ai cuplului, relatează click.ro.

”Astăzi botezăm îngerașul nostru! ?Elif Mihaela Stan! ??❤️?”, a anunțat Ștefan Stan pe contul său de pe o rețea de socializare. ”Vă mulțumim pentru toate urările!!  Vă mulțumim că ne sunteți alături cu gânduri atât de bune și curate! ?? Inima mea… Elif! ???”, a completat ulterior acesta.

Ștefan Stan și Simona, dezvăluiri din relația lor

Primul câștigător de la ”Vocea României” și partenera sa de viață,  Simona, au acordat de curând un interviu pentru okmagazine.ro în care au vorbit despe relația lor.”Ştiam că nu e uşă de biserică, ştiam că are o viaţă agitată, dar mi-am asumat asta. Asta e viaţa lui, meseria lui, cariera lui! Şi, când iubeşti un om, trebuie să-l accepţi aşa cum e”, a declarat Simona despre cel care i-a devenit soț.

Ștefan Stan și-a amintit de momentul în care a cerut-o în căsătorie pe Simona.”Eram amândoi la Londra, în Tower Shard, cea mai înaltă clădire din Londra, când mi-a venit ideea să o cer în căsătorie”, a spus artistul.

”Deşi n-aveam inel de logodnă, n-aveam nimic. Nu că sunt zgârcit sau amărât, dar nu eram pregătit. La bar era şi un român, care, aflând ce urma să se întâmple, a zis că ne oferă o sticlă de şampanie. I-am zis, în glumă, că, dacă tot ne dă una, să ne dea două. Şi ne-a dat. Şi atunci am luat inelele alea de metal de la dopul sticlelor, le-am combinat între ele şi i-am făcut un inel senzaţional”, a adăugat el.

citește și...