Ștefan Stan va deveni tată pentru a doua oară! Soția lui va aduce pe lume încă o fetiță

25.08.2021, 20:33
Ștefan Stan va deveni tată pentru a doua oară! Soția lui va aduce pe lume încă o fetiță
Ștefan Stan va deveni tată pentru a doua oară! Soția lui va aduce pe lume încă o fetiță

Ștefan Stan e în culmea fericirii! Solistul va deveni tată pentru a doua oară! Soția lui va aduce pe lume încă o fetiță. Soția artistului, Simona, este însărcinată în cinci luni. 

Ștefan Stan și partenera lui, Simona, au fost invitați la emisiunea Teo Show, unde au venit însoțiți de fiica lor, Elif. Acolo au dat și vestea cea mare. Cei doi au aflat și sexul bebelușului în urma testului genetic. Ștefan Stan va deveni iar tătic de fetiță!

Ștefan Stan va deveni tată pentru a doua oară!

“Sunt din nou gravidă, în patru luni. Este tot fetiță, o să o cheme Mira Maria. Am făcut testul genetic și știm sută la sută ce e copilul. Sarcinile sunt cam la fel. Acum, la a doua sarcină, mi-a fost de 3-4 ori rău, în rest aceleași stări. Cu Elif nu mi-a fost rău deloc. Aș vrea ca a doua fetiță să nu doarmă tot timpul cu noi, ca Elif. Am obișnuit-o așa și nu e bine”, a declarat graviduța Simona, în emisiunea “Teo Show”, de la Kanal D.

“Noi ne-am mai dorit un copil. Eu aș mai vrea încă unul, dar Simona a zis că e frână deocamdată. E diferență de un an și trei luni între ele. Vor merge la aceeași grădiniță, aceeași școală”, a spus și solistul.

Ștefan Stan, despre botezul fetiței sale

Ștefan Stan s-a cununat civil în anul 2019 cu aleasa inimii sale, Simona. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară la sfârșitul anului trecut, când Simona a adus pe lume o fetiță.

Primul câștigător de la emisiunea ”Vocea României” a botezat-o în luna mai a acestui an pe fiica sa, Elif Mihaela Stan. Botezul a avut loc la Parohia Romano-catolică “Adormirea Maicii Domnului”, din Drumul Taberei, în prezența familiei și a prietenilor apropiați ai cuplului.

”Am plans jumatate de slujba, va jur. Si eu si jumatate de sala. Cel putin pentru mine, eu nu ma vedeam niciodata in acest moment, asa, sa particip la asa ceva.Slujba a fost extraordinara, a fost altceva. Seamana cu mama ei, cu mine in niciun caz. Cand s-a nascut in primele zile, prima luna, ziceam ca seamana cu mine. Elif are ochii foarte deschisi, prima oara i-a avut verzi, acum s-au facut un gri foarte deschis. Are atitudine”, a declarat Ștefan Stan, citat de wowbiz.ro.

citește și...