Cine este îndrăgostită de Andrei Stoica ‘La Ferma’? Augustin Viziru a dat-o de gol

01.11.2020, 12:50
Cine este îndrăgostită de Andrei Stoica 'La Ferma'? Augustin Viziru a dat-o de gol
Cine este îndrăgostită de Andrei Stoica 'La Ferma'? Augustin Viziru a dat-o de gol

Interpreta de muzică populară, Ana Maria Ababei, se află în vizorul concurenților de la ‘Ferma. Orășeni vs Săteni’. Augustin Viziru a spus că tânăra este îndrăgostită de Andrei Stoica, deși acesta este însurat și are trei copii acasă care îl așteaptă.

Gesturile făcute de Ana Maria Ababei la adresa luptătorului K1 au ridicat multe semne de întrebare. Concurenta de la ‘Ferma. Orășeni vs Săteni’ se pare că a făcut o pasiune pentru Andrei Stoica.

Ana Maria Ababei, gesturi indecente cu Andrei Stoica

În ultima ediție a emisiunii de la ‘PRO TV’, Augustin Viziru, cel mai nou concurent din casă, a făcut dezvăluiri uluitoare.

‘Ana Maria e indragostita de Andrei’, a fost confesiunea lui Viziru facută Andreei Antonescu.

În urmă cu câteva săptămâni, Ana Maria Ababei și Andrei Stoica au avut o conversație incendiară, în ciubărul în care s-au relaxat laolaltă.

Ana Maria: Andrei, eu nu ma simt in stare sa-ti fac un masaj in momentul asta. Eu ma simt in stare doar ca sa primesc un masaj. Dar chiar nu pot sa ofer un masaj in momentul asta. Si fiecare cu perna lui, nu ma mai iei in brate!
Andrei Stoica: Te-am luat in brate?
Ana Maria: Nu, am crezut ca am visat.
Andrei Stoica: Eu am chestiile astea noaptea… vreau sa te iau in brate, sa pun mana pe b…. Ascultati-ma, eu nu ma feresc, toata lumea stie… eu, noaptea, iau in brate, pun mana pe b….
Ana Maria: Andrei, esti nebun? Daca mi-ai facut asta, te omoara…
Andrei Stoica: Nu ai simtit?
Ana Maria: Andrei, era bine? Zi, ma! Era bine?
Andrei Stoica: Stai, ca nu mai tin minte. Eu fac asta fara sa vreau…
Ana Maria: Inseamna ca mi-ai pus mana pe b… Nu stiu, eram super adormita. Daca mi-ai pus mana pe b… inseamna ca esti un norocos.

Andrei Stoica are o soție superbă

Andrei Stoica și Andra sunt împreună de 14 ani, dar încă nu s-au cununat religios în fața lui Dumnezeu! Partenera de viață a lui Andrei Stoica a fost invitată, alături de acesta, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. Cei doi au oferit detalii despre botezul fetiței lor, dar și despre planurile de nuntă. Luptătorul și Andra au împreună trei copii, doi băieți și o fetiță.

‘Mai aveam puțin și îi făceam botezul atunci când îi rupeam și turta. A fost dificil. A trebuit să tot așteptăm, că ne-am gândit că se vor ridica restricțiile și vom putea face petrecerea mult așteptată, dar, din păcate, nu s-a întâmplat așa. Ne-am conformat situației și am făcut o petrecere în familie’, a declarat femeia, în direct, la PRO TV.

citește și...