Anda Adam și Cezar Ouatu, duș în doi la ”Ferma”. Ce au făcut cei doi în timp ce se spălau

23.09.2020, 12:54
Anda Adam și Cezar Ouatu, duș în doi la ”Ferma”. Ce au făcut cei doi în timp ce se spălau
Anda Adam și Cezar Ouatu, duș în doi la ”Ferma”. Ce au făcut cei doi în timp ce se spălau

Anda Adam și Cezar Ouatu au fost nevoiță să facă duș împreună la show-ul ”Ferma”. Cei doi au făcut un adevărat spectacol în timp ce se spălau.

Legați între ei cu o sfoară, concurenții de la fermă s-au descurcat cum au putut atunci când a venit vorba despre activitățile obișnuite, cum ar fi dușul. Cezar Ouatu și Anda Adam au ales să se îmbrace în costume de baie și să se ajute unul pe altul, timp în care au realizat și un moment artistic amuzant.

În timpul dușului în doi, în care și-au etalat trupurile în ținute sumare, Anda Adam și Cezar Ouatu au interpretat în duet melodia ”Bella Ciao”.

”Eu nu m-am distrat atât de tare în viața vieților mele, de când eram mică și am fost ultima oară în tabără, ca să știi”, a spus Anda Adam.

În costum de baie, Anda Adam a fost total lipsită de inhibiții și s-a spălat pe sâni sub privirile colegului ei de la ”Ferma” și a adoptat poziții care mai de care mai incitante.

Cine sunt concurenții de la ”Ferma”

Mihaela Rădulescu se află în prezent  în România pentru filmările celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Ferma, de la Pro TV, pe care o moderează alături de Cristian Bozgan .

Concurenții acestui sezon de ”Ferma”, 8 orășeni și 8 săteni, au fost aleși pe sprânceană. Printre vedetele care fac parte din echipa orășenilor la emisiunea ”Ferma” sunt: George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac și Giulia Nahmany. Cei patru concurenți li se alătură altor patru vedete – Anda Adam, Paul Diaconescu, Alina Pușcău și Cezar Ouatu.

Concurenții care fac parte din echipa sătenilor sunt:  Viviana Sposub, Andrei Stoica, Anisia Gafton, Gabriel Toader , Anna Lesko, Octavian Ciovică, George Burcea și Ana Maria Ababei.

citește și...