Cine este, de fapt, iubitul Andei Adam. A fost însurat și are un copil

31.08.2021, 14:26
Cine este, de fapt, iubitul Andei Adam. A fost însurat și are un copil
Cine este, de fapt, iubitul Andei Adam. A fost însurat și are un copil

Anda Adam trăiește o nouă poveste de dragoste de patru luni. Aceasta s-a afișat în ipostaze tandre, în vacanțe, alături de noul său partener de cuplu. Despre noul iubit al binecunoscutei cântărețe nu se știau prea multe lucruri, însă acum au ieșit la iveală amănunte legate de viața sa. Acesta a fost căsătorit și are un copil.

Anda Adam  a format o familie cu Sorin Andrei Nicolescu, împreună cu care are o fetiță, Evelin. Despre Anda Adam și Sorin Andrei s-a tot zvonit că ar fi la un pas de divorț. De curând, Sorin Nicolescu a confirmat că el și artista sunt separați.

În prezent, Anda Adam are un nou partener de cuplu, care este om de afaceri. Despre acesta nu se știu prea multe detalii, însă acum ies la iveală amănunte mai puțin cunoscute din viața sa.

Cine este, de fapt, iubitul Andei Adam. Yosif Eudor Mohaci astat în Elveția și Franța

Potrivit click.ro, iubitul Andei Adam se numește Yosif Eudor Mohaci, este din Arad, are numeroase afaceri în țară și o perioadă a locuit în Elveția și Franța.

Yosif Eudor Mohaci a fost căsătorit cu Ioana, nunta celor doi având loc la Limassol, în Cipru, în anul 2018. Yosif Eudor Mohaci are o fetiță care se numește Nicole și are cinci ani. Yosif Eudor Mohaci și Ioana au divorțat de curând.

Anda Adam și iubitul afacerist sunt împreună de patru luni, iar relația lor pare să se îndrepte spre o căsătorie. Anda Adam a reușit să o impresioneze și pe viitoarea ei soacră.

“Anda e foarte îndrăgostită şi se înţelege bine cu acest băiat. Nu cred că mai are mult până la nuntă. Bine, depinde şi de ce timpuri vin, restricţii etc. Se iubesc mult, iar soacra o adoră pe Anda. Ei se ştiu de mult timp, dar sunt împreună de câteva luni. Soacra ei e moartă după ea”, a dezvăluit un prieten al celor doi pentru click.ro.

citește și...