Cine a fost prima mare iubire a lui Pepe. A fost îndrăgostit de Dana

04.11.2020, 13:36
Cine a fost prima mare iubire a lui Pepe. A fost îndrăgostit de Dana

Înainte de a le cunoaște pe Oana Zăvoranu și Raluca Pastramă, pepe a trăit o poveste de dragoste cu Dana Gheorghe.

Prima mare iubire a lui Pepe a fost Dana Gheorghe. Cei doi au avut o relație în urmă cu mulți ani. Pepe şi Dana s-au cunoscut în anul 2000, la un concert, şi păreau să formeze unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, însă s-au despățit după câțiva ani. Potrivit okmagazine.ro, motivul ar fi fost că artistul era mai tot timpul plecat prin turnee. “Ne-am despărţit fără să ne certăm, fără niciun fel de scandaluri. E frumos să rămâi cu amintiri plăcute de la cea cu care ai stat atâta timp”, declara Pepe după despărţirea de Dana Gheorghe.

Conform sursei citate, în 2004, Dana Gheorghe a început o poveste de dragoste cu fotbalistul Bogdan Mara, cu care are gemeni, Cristian şi Maria. Și povestea lor de dragoste a întâmpinat numeroase probleme.

Pepe a făcut anunțul divorțului de Raluca Pastramă

Pepe a format o familie alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa.

Luni seară, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă.

“Vreau să fac un anunţ extrem de important pentru mine şi cred că şi pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum, mai exact vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu şi ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor”, a declarat Pepe.

Pepe a mai fost căsătorit și cu Oana Zăvoranu

Pepe a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu. 

Prima soția a artistului a fost foarte ironică la adresa divorțului dintre pepe și Raluca Pastramă.

Și nu mai puneți botu’ la vrăjeli… e fomiță mare, vine Crăciunul și poate mai iese de vreun concert, ceva… Vremuri grele, Mon Cher. Da’ lasă, că de Crăciun, la insistențele fanilor… miraculos or să se împace. Chill… astea de etnie nu divorțează, nu există această noțiune în mintea lor. Iar soțu’ trebuia să învețe să joace mai bine, că doar a stat cu o actriță în casă atâția ani. Stai jos, nota 4! Have fun and enjoy. Love, Oana. P.S.: Mie, sincer, mi se rupe și mi se-ndoaie de acestă dramă cu iz de regie fâsâită”, a comentat Oana Zăvoranu.

citește și...