Cine a descoperit talentul muzical al Andreei Bănică. ”El ne-a îndrumat spre Constanța la Casa Pionerilor”

30.09.2021, 16:03
Cine a descoperit talentul muzical al Andreei Bănică. ”El ne-a îndrumat spre Constanța la Casa Pionerilor”
Cine a descoperit talentul muzical al Andreei Bănică. ”El ne-a îndrumat spre Constanța la Casa Pionerilor”

Cântăreața Andreea Bănică, în vârstă de 43 de ani,a dezvăluit cine a fost cel care i-a descoperit talentul muzical încă de la o vârstă fragedă. Artista a mărturisit că tatăl său a fost cel care a dus-o la Cenaclul Flacăra, unde a fost auzită de regretatul Adrian Păunescu. ”El ne-a îndrumat spre Constanța la Casa Pionerilor”, a povestit vedeta.

La emisiunea ”Xtra Nght Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, Andreea Bănică și-a amintit de începuturile sale în muzică.

Aceasta a povestit cum a fost ajutată de regretatul Adrian Păunescu.

Cine a descoperit talentul muzical al Andreei Bănică. ”Am cântat muzică populară”

”Aveam 4 ani când m-a descoperit tatăl meu, și-a dat seama că am talent, atunci venea Adrian Păunescu cu Cenaclul Flacăra la Eforie Sud și Nord, pe litoral, iar la momentul acela tatăl meu m-a luat și m-a pus pe scenă și am cântat muzică populară. El m-a descoperit, Adrian Păunescu. I-a spus tatălui meu că sunt un copil extrem de talentat și că merit mult mai mult decât să stau în Eforie, tata mi-a spus că ar vrea, însă doar că posibilitățile nu ne permit să facem altceva, iar el ne-a îndrumat spre Constanța la Casa Pionerilor”, a spus Andreea Bănică, notează spynews.ro.

”Eu n-am crezut vreodată că voi ajunge să cânt, să fiu un artist profesionist, eu mi-am dorit foarte mult treaba asta, dar pentru mine a fost ceea ce și-a dorit tatăl meu. El și-a dorit cel mai tare, el s-a luptat foarte mult să ajung artist, să ajung cântăreață”, a completat vedeta.

Andreea Bănică este căsătorită și are doi copii

Andreea Bănică formează o familie cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul s-a născut în luna noiembrie a anului 2016. Fetița cuplului, Sofia, a împlinit 13 ani. Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 24 de ani, iar anul acesta, în luna iunie, au sărbătorit 13 ani de căsnicie.

”Puțini oameni mai știu acum, dar noi ne-am căsătorit chiar de ziua mea. Mi-am dorit să fie o zi specială, să o țin minte toată viața ca pe cea mai frumoasă aniversare. ?? I-a convenit și lui Lucian, că scăpa cu un singur cadou. ?  După nuntă a venit imediat și Sofia, peste ceva ani și Noah, dar când mă uit la poze retrăiesc așa intens ziua aia, de parcă ar fi fost ieri. Mă bucur că am reușit să avem o relație așa lungă și frumoasă, că am fost binecuvântați ca iubirea noastră să dea roade și că am mers prin viață împreună încă de la începuturi… Sunt îndrăgostită și acum de #AcelasiIubit de la Eforie, care mi-a furat un sărut pe faleză când eram puștoaică…”, a mărturisit Andreea Bănică.

citește și...