Chef Joseph Hadad, mărturisiri din viața personală. ”Am rămas văduv cu trei copii”

09.02.2022, 13:13
Chef Joseph Hadad, mărturisiri din viața personală. ”Am rămas văduv cu trei copii”
Chef Joseph Hadad, mărturisiri din viața personală. ”Am rămas văduv cu trei copii”

Chef Joseph Hadad a trecut printr-o mare suferință în urmă cu mulți ani, atunci când soția sa a încetat din viață și a trebuit să se ocupe singur de cei trei copii ai săi.  ”Am rămas văduv cu trei copii. Eu nu ştiam să mă descurc cu copiii, eram doar cu munca şi cu adusul banilor”, a povestit celebrul bucătar.

Chef Joseph Hadad, cunoscut din postura de jurat la emisiunea culinară MasterChef, de la Pro TV, a vorbit despre drama din viața sa într-un interviu pentru revista Viva.

Celebrul bucătar a oferit detalii despre cei trei copii ai săi, pe care i-a crescut singur după moartea soției sale.

Chef Joseph Hadad, mărturisiri din viața personală. ”Am rămas singur și am fost nevoit să muncesc și mai mult și să le ofer copiilor tot ce au nevoie”

Chef Joseph Hadad și-a pierdut soția în urmă cu 15 ani, răpusă de o boală cumplită. ”Așa este, eu aveam 48 de ani când s-a întâmplat, iar Ghila, doar 42. Am rămas văduv cu trei copii – Dor, băiatul cel mare, de 16 ani, Daniela, de 10 ani, şi Lipaz, de 3 ani şi jumătate. Eu nu ştiam să mă descurc cu copiii, eram doar cu munca şi cu adusul banilor, Ghila avea grijă de casă, de mâncare, de familie. Când a murit Ghila, am rămas singur și am fost nevoit să muncesc și mai mult și să le ofer copiilor tot ce au nevoie. Alături de ei m-am ridicat”, a spus chef Joseph Hadad.

Celebrul bucătar a dezvăluit și ce fac copii săi în perezent și cu ce se ocupă: ”Dor este pasionat de IT și are studii în acest sens, Daniela este în Germania și lucrează în același domeniu ca mine: este manager de locație în Berlin, iar Lipaz, momentan, este cu mine, acasă, învață foarte bine și îmi oferă zilnic momente de mândrie”.

citește și...