Chef Florin Dumitrescu, în doliu. Socrul său a încetat din viață

14.02.2022, 14:31
Chef Florin Dumitrescu, în doliu. Socrul său a încetat din viață
Chef Florin Dumitrescu, în doliu. Socrul său a încetat din viață

Chef Florin Dumitrescu, în vârstă de 34 de ani, este în doliu. Socrul său a încetat din viață. Binecunoscutul bucătar a transmis, pe contul său de socalizare, un mesaj dureros după moartea tatălui soției sale, Cristina Sima. ”Mă așteaptă cu o sticlă de pălincă bună pe lumea ailaltă, iar până atunci treaba mea e să am grijă de toate fetele lui și de nepoatele lui”, a scris chef Florin Dumitrescu în mediul online.

Durere în familia lui chef FlorinDumitrescu, juratul de la show-ul culinar ”Chefi la cuțite”. Socrul său a încetat din viață. Chef Florin Dumitrescu este căsătorit cu Cristina Sima, împreună cu care are două fetițe, Ava și Mia. Mihai Georgescu, Miță de la Bere Gratis așa cum mai este el cunoscut, este nașul lui chef Florin Dumitrescu.

După moartea tatălui soției sale, Chef Florin Dumitrescu a transmis un mesaj plin de durere în mediul online:  ”Daca nu iti zambesc cand imi faci cu mana, am motivele mele! Bubu, drum lin si tine palinca aia la rece ca vin eu la un moment dat!”.

Chef Florin Dumitrescu, în doliu. ”Eu știu că azi el este bine și nu îl plâng, că nu și-ar fi dorit să îl plâng”

„Socrul meu era șmecher. Super șmecher. Îl alerga pe chef Cătălin Scărlătescu cu slănină prin Vamă, în august, sau râdea cu poftă de toate tâmpeniile făcute de chef Sorin Bontea, pe a emisiuni. Prima dată când l-am cunoscut m-am prezentat cu numele ”Viorel”, că așa mă numise el în bârfele lui. L-am iubit ca pe un tată, pentru că uneori a fost mai aproape decât tatăl meu”, a mai scris chef Florin Dumitrescu pe contul său de socializare.

“Eu știu că azi el este bine și nu îl plâng, că nu și-ar fi dorit să îl plâng, în schimb beau, beau cât și-ar fi dorit el să bea, și nu orice, ci cea mai bună pălincă care există. Dincolo de suferință, e un sentiment de ”derogare” de la viață pe care îl simt pentru toți oamenii care ne părăsesc. Credința mea m-a învățat că oamenii nu mor, ci trăiesc veșnic, iar socră-miu, Bubu, mă așteaptă cu o sticlă de pălincă bună pe lumea ailaltă, iar până atunci treaba mea e să am grijă de toate fetele lui și de nepoatele lui. Și, ce să vezi? E o onoare să fac asta! (…) Drum lin, bătrâne, am eu grijă de fetele tale!”, a adăugat acesta.

citește și...