FOTO / Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu pun în joc amulete valoroase. ”Este haos”

01.06.2021, 12:54
FOTO / Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu pun în joc amulete valoroase. ”Este haos”
FOTO / Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu pun în joc amulete valoroase. ”Este haos”

Luni seară, la ”Chefi la cuțite”, echipa albastră de chef Florin Dumitrescu a restabilit clasamentul confruntărilor câștigate.

Cu o nouă victorie detașată, bucătarii în tunici albastre ocupă în acest moment primul loc pe tabelă: ”Suntem prima echipă cu 4 battle-uri câștigate în acest sezon. Nu a fost niciodată bătălia dintre noi atât de strânsă! Niciodată! E un sezon foarte greu, cu niște concurenți senzaționali! A fost incredibil să câștigăm astăzi”, a declarat juratul după un battle la cuțite.

Duelul i-a trimis în luptă pe bucătarii în tunici mov și verzi, iar finalul serii a venit cu o veste tristă pentru echipa lui chef Cătălin Scărlătescu. Andra Mihail a obținut cel mai mic punctaj și a părăsit competiția, fiind al doilea concurent eliminat consecutiv din echipa condusă de chef Cătălin Scărlătescu săptămâna aceasta. ”Nu sunt supărată, dar colegii mei par mai triști ca mine. Nu vreau să plâng, dar dacă ar fi să plâng aș plânge pentru ei. Îi văd că sunt triști că am ieșit. Suntem în battle-ul 12 și eu mă bucur mult că am ajuns până aici!”, a declarat concurenta. ”Astăzi a fost o zi neinspirată pentru ea!”, a adăugat mentorul său.

Ce se întâmplă în această seară la ”Chefi la cuțite”


Diseară, de la 20:30, o nouă confruntare pe echipe difuzată de Antena 1 va ridica presiunea la cote maxime în bucătăria ”Chefi la cuțite”. Battle-ul cu numărul 13 iscă multe discuții legate de superstiții, în special în echipa mov, care se confruntă cu opt confruntări pe echipe pierdute la rând și două eliminări consecutive săptămâna aceasta.

Tensiunea acumulată până în acest moment va isca lupte la cuțite, căci fiecare dintre chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu va folosi câte o amuletă, strategic, pentru a-și crește șansele de câștig într-o confruntare cu o temă culinară dificilă. ”Mă sperie această probă. Este grea, extrem de solicitantă! Colac peste pupăză Bontea apasă pe alarmă!”, va mărturisi chef Cătălin Scărlătescu.

Așa se face că trei amulete vor fi folosite în această seară, rând pe rând, schimbând regulile jocului. ”M-a terminat psihic. Este haos! Și mai aveam atâtea lucruri de făcut! Dacă până în minutul 20 nu sunt gata, eu nu am ce să pun pe masă!”, va spune unul dintre jurați tensionat. Tot în această seară, la ”Chefi la cuțite” , un moment special va risipi pentru câteva momente tensiunea din platou.

citește și...