Chef Florin Dumitrescu dezvăluie secrete din restaurante. ”Nu lua niciodată ce îți recomandă ospătarul”

25.04.2022, 12:49
Chef Florin Dumitrescu dezvăluie secrete din restaurante. ”Nu lua niciodată ce îți recomandă ospătarul”
Chef Florin Dumitrescu dezvăluie secrete din restaurante. ”Nu lua niciodată ce îți recomandă ospătarul”

Chef Florin Dumitrescu, în vârstă de 34 de ani, a fost prezent la un podcast, unde a dezvăluit mai multe secrete din bucătăria restaurantelor. ”Nu lua niciodată ce îți recomandă ospătarul”, a spus acesta. de asemenea, chef Florin Dumitrescu a explicat și care este motivul pentru caree nu comandă niciodată ciorbă atunci când merge la local.

Chef Florin Dumitrescu este cunoscut telespectatorilor din postura de jurat la show-urile culinare ”Chefi la cuțite” și ”Chefi fără limite”. În plan personal, chef Florin Dumitrescu este căsătorit cu Cristina Sima, împreună cu care are două fetițe, Ava și Mia. Mihai Georgescu, Miță de la Bere Gratis așa cum mai este el cunoscut, este nașul lui chef Florin Dumitrescu.

Chef Florin Dumitrescu a fost preezent, de curând, la podcastul realizat de George Buhnici. Acesta a dezvăluit numeoase secrete din restaurante. De asemenea, binecunoscutul chef a dezvăluit și care este motivul pentru care nu comandă niciodată ciorrbă atunci cân merge într-un local.

Chef Florin Dumitrescu dezvăluie secrete din restaurante. ”Dar de ce îmi recomanzi tu mie coastele de porc astăzi? Păi… să scăpăm de ele, înțelegi?”

”Am învățat-o încă din prima zi de cârciumă. Nu lua niciodată ce îți recomandă ospătarul. Mă simt ca un magician din ăla care dezvăluie trucuri. Nu e bine! Aia cu gramajul este o prostie și nu te arde mult. Banii ăia nu intră în buzunarul cuiva, tot la firmă se duc. (…) Dacă e vorba despre un meniu a la carte, adică să te duci tu și să îți comanzi din 7-8 feluri de mâncare, există acest ”astăzi vă recomand… coastele de porc”. Dar de ce îmi recomanzi tu mie coastele de porc astăzi? Păi… să scăpăm de ele, înțelegi? Dar nu că sunt ele gătite, dar e ultima zi a lor înainte de a expira, înainte de a începe să miroasă urât. Asta în cârciumile care nu funcționează, dacă te duci la una care are 700 de persoane rulaj pe prânz nu ai problema asta. Cel mai bun sfat este să te duci să mănânci acolo unde e cârciuma plină. (…) Atunci când carnea se acoperă cu sos înseamnă că se acoperă o greșeală”, a explicat chef Florin Dumitrescu, notează libertatea.ro.


Juratul de la show-urile culinare de la Antena 1 a dezvăluit că nu mănâncă niciodată ciorbă la restaurante pentru că nu suportă Vegeta în mâncare: „Eu nu mai mănânc ciorbe în cârciumi. Am avut problema asta după ce am descoperit că mă și mint. Eu întrebam dacă au Vegeta în farfurie și ospătarii spuneau că nu. Școala de bucătari îi învață cum să folosească Vegeta fără se se vadă. Fac supa, baza, apoi o dau prin sită fină, fină și se pierd bucățelele alea. Nu e intoleranță, nici alergie… e direct inflamație. Un sfert de oră am de la prima lingură când trebuie să ajung la prima toaletă și stau acolo toată noaptea. E îngrozitor și am zis că nu mai mănânc ciorbă în cârciumi”.

citește și...