Chef Cătălin Scărlătescu dă detalii din viața sa sentimentală. ”Când văd ceva care nu este în regulă, am dispărut”

08.12.2021, 16:47
Chef Cătălin Scărlătescu dă detalii din viața sa sentimentală. ”Când văd ceva care nu este în regulă, am dispărut”
Chef Cătălin Scărlătescu dă detalii din viața sa sentimentală. ”Când văd ceva care nu este în regulă, am dispărut”

Chef Cătălin Scărlătescu, în vârstă de 49 de ani, a  vorbit despre viața sa sentimentală. Juratul de la show-ul cuulinar ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1, este foarte discret când vine vorba despre viața sa personală. ”Când văd ceva care nu este în regulă, am dispărut”, a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

Chef Cătălin Scărlătescu este plecat în vacanță, de câteva zile, alături de noua sa iubită. Cu toate acestea, juratul de la ”Chefi la cuțite” preferă să păstreze discreția în ceea ce privește viața sa personală, ținându-și iubita departe de ochii curioșilor.

Acesta a mărturisit, la postul de televiziune Antena Stars, că este implicat într-o relație, însă a explicat că nu își dorește să își afișeze public vața personală.

Chef Cătălin Scărlătescu dă detalii din viața sa sentimentală. ”Am și eu iubită, că nu pot să stau singur cuc”

„Sunt un om normal. Mă țin și eu cu fetele de mână, le mai și sărut, chiar și pe stradă, am și eu iubită, că nu pot să stau singur cuc. De fiecare dată e ceva serios, că nu duci o chestie neserioasă în casă. Nu e de foarte mult timp, hai să nu intrăm în cifre”, a declarat chef Cătălin Scărlătescu, citat de spynews.ro.

”La relații nu am fost bun niciodată, când văd ceva care nu este în regulă, am dispărut. Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat, nu îmi place să îmi duc viața privată și personală la televizor”, a adăugat acesta.

Chef Cătălin Scărlătescu a câștigat sezonul 9 ”Chefi la cuțite” cu Narcisa Birjaru

Narcisa Birjaru a făcut parte din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu. Acesta a câștigat finala celui de-al nouălea sezon al show-ului culinar de la Antena 1. În finală, Narcisa Birjaru s-a întrecut cu Cătălin Amarandei, din echipa lui chef Florin Dumitrescu, și Elena Matei, din echipa lui chef Sorin Bontea. În vara acestui an, Narcisa Birjaru a lucrat la hotelul pe care familia lui Cristi Borcea îl deține în stațiunea Olimp.

Câștigătoarea celui de-al nouălea sezon Chefi la cuțite” a afirmat că se bucură că este recunoscută pe stradă după participarea la show-ul culinar. ”Ba chiar m-am bucurat din plin de ce mi-a adus această expunere. Mă recunoaşte lumea pe stradă, mă încurajează şi mă felicită pentru ceea ce am realizat. Nu pot decât să le fiu recunoscătoare”, a spus ea.

citește și...