Cele mai grele momente din copilăria Alexandrei Stan. ”Îi ceream mereu să nu mai plece”

23.02.2021, 16:27
Cele mai grele momente din copilăria Alexandrei Stan. ”Îi ceream mereu să nu mai plece”
Cele mai grele momente din copilăria Alexandrei Stan. ”Îi ceream mereu să nu mai plece”

Cântăreața Alexandra Stan și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele grele din copilăria sa.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva, Alexandra Stan și-a amintit de copilărie. Acesta a mărturisit că a suferit pentru că tatăl său era mai mult plecat. ”Tata era vaporean, 25 de ani a fost mai mult plecat. Pe când eu aveam 21 de ani, el a ieșit la pensie pe caz de boală. Noi am crescut fără el, au fost perioade când pleca și câte opt luni de acasă. Nu era aproape niciodată acasă de sărbători. Era greu. Mama era mâna de fier în casă. Noi am judecat-o în acea perioadă, dar a fost o mamă iubitoare. Cele mai grele momente erau despărțirile, când mergeam la gară să-l ducem pe tata, plângeam și eu, și sora mea. Sufeream teribil amândouă. Îi ceream mereu să nu mai plece”, a mărturisit vedeta.

”Am constatat mai târziu că acea perioadă și-a lăsat amprenta asupra formării mele, ca om. Mi-am dat seama după incidentul cu Marcel Prodan, când eram la terapie, că lipsa tatălui cumva m-a adus în acel punct. Am ajuns în postura de victimă pentru că tot timpul căutam figura paternă”, a mai spus artista.

Cine este Alexandra Stan

Alexandra Stan are 31 de ani și este una dintre cântărețele din industraia muzicală din România care a reușit să se impună și în străinătate. A lansat single-ul „Lollipop ” spre finalul anului 2009. Melodia a avut un mare impact în România la începutul anului 2010, urcând în topurile radiourilor și ajungând până pe locul 18 în Romanian Top 100.

Al doilea single, „Mr. Saxobeat”, s-a bucurat de un succes internațional enorm, devenind un hit. S-a vândut în aproape 1.000.000 de exemplare în mai puțin de un an, ajungând în top 5 în peste 20 de țări, cum ar fi Noua Zeelandă, Marea Britanie și în top 30 în Australia, Canada și Statele Unite. Solista a lansat albumul de debut în august 2011, numit ”Saxobeats”. Acesta a fost un succes comercial, clasându-se în Top 40 al albumelor în țări precum Germania, Finlanda sau Elveția, în Japonia ajungând în Top 20.

În iunie 2013, Alexandra Stan a fost spitalizată și concertele au fost amânate. Alexandra Stan l-a acuzat pe Marcel Prodan că a bătut-o. Artista a fost internată la spitalul din Medgidia pentru îngrijiri medicale.

Alexandra Stan a concurat la Survivor România

Cântăreața Alexandra Stan a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. În data de18 februarie 2021, artista a decis să părăsească competiția.

Alexandra Stan a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor de sănătate. Medicul de la ”Survivor România” a decis ca Alexandra Stan nu mai poate continua competiția, deoarece nu mai este aptă din punct de vedere fizic și psihic.  Alexandra Stan a făcut declarații înainte de a părăsi competiția ”Survivor România”.

”Sunt foarte emoționată, nici nu cred că se aștepta cineva să nu plâng în momentul ăsta. Survivor România este o competiție foarte solicitantă din toate punctele de vedere. Noi suntem aici 100%, nu avem acces la familie, la prieteni, la telefon, la absolut nimic. Totul se întâmplă aici și acum, iar lipsa hranei ne face să fim și mai prezenți și să trăim și mai intens fiecare moment. Pentru mine asta a fost emisiunea vieții mele. Mi-am dorit foarte mult să merg cât mai mult în competiția asta. Rămâne o parte din mine aici. Mi-aș lăsa părți așa peste tot, amintiri. Am un singur lucru pe care aș vrea să îl spun celor de acasă cât și celor care sunt aici. De abia amu începe Survivor, trăiți prezentul. Fiți mai puternici decât mine”, a afirmat cântăreața.

citește și...