Alexandra Stan a clacat la ”Survivor România”. ”Nu e pentru mine competiția asta, vreau să merg acasă”

13.02.2021, 11:11
Alexandra Stan a clacat la ”Survivor România”. ”Nu e pentru mine competiția asta, vreau să merg acasă”
Alexandra Stan a clacat la ”Survivor România”. ”Nu e pentru mine competiția asta, vreau să merg acasă”

Cântăreața Alexandra Stan, în vârstă de 31 de ani, a clacat la concursul ”Survivor România”.

Alexandra Stan este una dintre vedetele care fac parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”, de la postul de televiziune Kanal D.

În ediția de vineri seară a show-ului, Alexandra Stan a clacat. Artista a izbucnit în plâns și a mărturisit că vrea să se întoarcă acasă, dat fiind că nu mai face față condițiilor de trai din Republica Dominicană.

Alexandra Stan a clacat la ”Survivor România”.  ”Nu mai pot, nu mai rezist, e prea mult”

Alexandra Stan a spus tot ce are pe suflet înainte de începerea primului joc de imunitate de la ”Survivor România”, pe care colegii săi de echipă l-au câștigat în fața echipei Războinicilor.

”Eu nu mai fac față, Dan. Mult timp am zis chestia asta și oamenii nu mă cred. Am infecție la degete, mi-am scrântit mâna de nu știu câte ori, am probleme cu stomacul, merg de nu știu câte ori pe zi la toaletă. M-a plouat azi noapte și dacă nu ar fi colegii mei să mă susțină, cred că aș intra în depresie, jur. Nu e pentru mine competiția asta, vreau să merg acasă și sper oamenii să înțeleagă chestia asta și să nu mă voteze, adică sper să mă trimită acasă. Nu este un moment greu, este o stare pe care o am de o săptămână, două, persistă, efectiv simt că nu mai am putere, simt că până aici am putut să fac”, a spus Alexandra Stan, citată de kanald.ro.

”Mi-am demonstrat că pot să fac anumite chestii, mi-am demonstrat că mi-am depășit anumite limite, dar nu mai pot efectiv. Simt nevoia să fiu acasă, să mă odihnesc, să stau cu familia. Nu mai pot, nu mai rezist, e prea mult.Recunosc, eu nu sunt Survivor, nu sunt supraviețuitoare, am supraviețuit atâtea spătămâni. Dacă până acum mă gândeam la partea financiară și la premiu și la ce planuri aveam, nici nu mă mai interesează, absolut deloc. Pur și simplu vreau să plec, vreau să plec acasă”, a completat cântăreața.

 

 

 

citește și...