Alexandra Stan, propusă spre eliminare la ‘Survivor’. Artista a tunat și fulgerat: ‘Nimeni nu e Dumnezeu’

07.02.2021, 14:09
Alexandra Stan, propusă spre eliminare la 'Survivor'. Artista a tunat și fulgerat: 'Nimeni nu e Dumnezeu'
Alexandra Stan, propusă spre eliminare la 'Survivor'. Artista a tunat și fulgerat: 'Nimeni nu e Dumnezeu'/ foto: captura kanal d

Alexandra Stan este la un pas să părăsească emisiunea ‘Survivor România’, după ce a fost nominalizată pentru eliminare. Concurenta din echipa Faimoșilor s-a arătat dezamagită de atitudinea colegilor săi. 

În ediția de sâmbătă seară, Faimoșii au pierdut cel de-al doilea joc de imunitate din această săptămână, iar Războinicii au ieșit învingători.

Drept urmare, vedetele de la ‘Survivor România’ s-au văzut nevoite să facă nominalizări pentru eliminare. Alexandra Stan a fost cea care a primit cele mai voturi pentru eliminare și se va alătura lui Musty în cursa pentru voturile publicului.

Alexandra Stan, votată de colegi spre eliminare

‘Alexandra, nominalizata spre eliminare din partea Faimoșilor ești tu!’, a spus prezentatorul Survivor România.

Voturile colegilor săi nu i-au picat prea bine vedetei. Ea a mărturisit că a luptat până la capăt pentru fiecare punct și că decizia lor nu o va afecta deloc.

‘Eu chiar dacă sunt o fire puternică am foarte multe momente de slabiciune. Ce realizez aici zi de zi este un efort inimaginabil. Nu am cochetat niciodată cu ideea să vin la Survivor. Dar nu am cum să nu dau totul dacă e joc de imuniatate, să nu mor pe teren.

Acolo nu mai simt durerea, foamente, căldură, nu mai simt nimic din ce e greu, eu vreau, îmi dau interesul, dar orice om are o limită. Nimeni nu e Dumnezeu, nu o iau personal, deși sunt dezamgită. Sunt foarte multe lucruri pe care vreau să le mai fac’, a spus Alexandra Stan.

Ce spune mama artistei

‘Cred că îi este greu, dar cred că se va descurca. Ea își exteriorizează foarte mult emoțiile, ca să se elibereze. Am sfătuit-o, am vorbit mult înainte să plece, să nu țină în ea. Este un mod de vindecare. Începe să își spună cuvântul lipsa hranei, deși ea este învățată să mănânce puțin, e vegetariană. Condițiile și depărtarea, fără comunicarea cu noi, își spun cuvântul.

Eu stau numai cu pastile. Nu am probleme cu inima, dar am emoții foarte mari, simt că-mi iese inima din piept. Soțul meu se uită și este foarte încordat, o încurajează , . De multe ori îl temperez, îi spun că o să fie bine. Totul este să nu se accidenteze, eu mă rog la Dumnezeu să nu pățească ceva rău, este cea mai mare grijă a mea’, a spus mama cântăreței, scrie kanald.

citește și...