Cele mai dificile momente din relația Antoniei cu Alex Velea. ”Acest lucru afecta relația noastră”

18.06.2022, 15:53
Cele mai dificile momente din relația Antoniei cu Alex Velea. ”Acest lucru afecta relația noastră”
Cele mai dificile momente din relația Antoniei cu Alex Velea. ”Acest lucru afecta relația noastră”

Cântăreața Antonia în vârstă de 33 de ani, a oferit amănunte din relația sa de cuplu cu Alex Velea, în vârstă de 38 de ani. Artista a vorbit despre momentele de cumpănă prin care au trecut de-a lungul anilor. ”Acest lucru afecta relația noastră”, a mărturisit Anttonia. de asemenea, vedeta a dezvăluit și cum se înțelege cu părinții partenerului ei.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul.

Cele mai dificile momente din relația Antoniei cu Alex Velea. ”Când multă lume specula și făcea comentarii deplasate, când eram urmăriți și judecați pentru orice”

Antonia a făcut declarații, pentru revista Unica, despre momentele de cumpănă din relația sa cu Alex Velea: ”Au fost momente delicate la început, când multă lume specula și făcea comentarii deplasate, când eram urmăriți și judecați pentru orice. Acest lucru afecta relația noastră. Dar ne-am dat seama că iubirea noastră e mai importantă și am reușit să depășim orice obstacol”.

Pentru aceeași sursă, cântăreața a explicat și cum se înțelege cu părinții lui Alex Velea: ”Mă înțeleg foarte bine cu ei, ne sunt aproape, ne ajută cu copiii, le suntem recunoscători și le mulțumim. Pe vremea aceea (n.r. când i-a cunoscut), ei locuiau la Craiova și am fost acolo într-o vizită… Și părinților mei le mulțumim pentru tot sprijinul. Ne ajută cu creșterea copiilor, la ei stau atunci când avem filmări sau concerte. Alex i-a cunoscut pe părinții mei natural, la ceva timp după începerea relației noastre, când am simțit cu toții că e un moment bun să se întâlnească”.

citește și...