Cele mai dificile momente din căsnicia Adelei Popescu cu Radu Vâlcan. ”Nu am vorbit chiar o săptămână”

13.04.2021, 17:04
Cele mai dificile momente din căsnicia Adelei Popescu cu Radu Vâlcan. ”Nu am vorbit chiar o săptămână”
Cele mai dificile momente din căsnicia Adelei Popescu cu Radu Vâlcan. ”Nu am vorbit chiar o săptămână”

Adela Popescu și soțul ei, prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, au făcut dezvăluiri din mariajul lor.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii. – Alexandru, în vârstă de 4 ani, și Andrei, care are doi ani. Adela Popescu și Radu Vâlcan vor avea tot un băiețel.

Cei doi au oferit detalii despre mariajul lor în cadrul unui interviu pe care l-au acordat pentru revista Viva.

Cele mai dificile momente din căsnicia Adelei Popescu cu Radu Vâlcan. ”Și acum ne ciondănim destul de des”

Adela Popescu au mărturisit că au existat perioade în care nu și-au vorbit o săptămână. De asemenea, cei doi au afirmat că ss ciondănesc destul de des, însă supărarea le trece imediat: ”Părem familia perfectă pentru că normalitatea a devenit un lux în ziua de azi. Și oamenii, se pare, tânjesc după normalitate. Am avut perioade în care nu am vorbit chiar o săptămână, asta pentru că amândoi încercam să vedem cât duce celălalt, chiar dacă după o zi nici nu mai știam de ce ne-am certat. Și acum ne ciondănim destul de des, însă supărarea trece imediat. Nu mai avem loc de orgolii într-o casă plină de „nevoi ale copiilor””.

Adela Popescu a vorbit și despre cei doi băieți pe care îi are cu Radu Vâlcan, afirmând că acesta este cel autoritar în relația cu ei.

”Clar, Radu este cel autoritar. Eu mă maimuțăresc mai mult, Radu face cu ei chestii băiețești. Mă bucur, însă, de adorația pe care băieții o au pentru mame, în general, gândindu-mă deja cu teamă la momentul în care optica se va îndrepta… către prima iubită”, a afirmat Adela Popescu pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...