Cel mai mare regret al Antoniei. Artista a spus exact

02.02.2022, 15:53
Cel mai mare regret al Antoniei. Artista a spus exact
Cel mai mare regret al Antoniei. Artista a spus exact

Cântăreața Antonia, în vârstă de 32 de ani, a mărturisit care este cel mai mare regret al său. De asemenea, vedeta a făcut dezvăluiri și despre familia sa ș despre partenerul ei de viață, cântărețul Alex Velea, în vârstă de 37 de ani. Cei doi forează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul autohton și au împreeună doi băieți.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. De curând, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul.

Cel mai mare regret al Antoniei. Duce dorul fiicei sale

Într-un interviu pe care l-a acordat revistei Viva, Antonia a făcut numeroase dezvăluri. Aceasta a afirmat, printre altele, că marele său regret este acela că nu poate avea aproape de ea pe fiica sa, Maya: ”Că nu pot petrece mai mult timp cu fiica mea”.

Întrebată care au fost momentele în care s-a simțit fericită, Antonia a răspuns: ”De fiecare dată când s-au născut cei trei copii ai mei. În ziua în care Alexandru m-a cerut de soție”.

Antonia a mărturisit că persoana pe care o admiră cel mai mult este chiar partenerul ei de viață, Alex Velea: ”Pe Alex, pentru că este un om bun, iubitor, loial, un tată minunat, un artist extraordinar”.

Cea considerată una dintre cele mai frumoase vedete din România a dezvăluit și ce ar vrea să schimbe la ea din punct de vedere fizic: ”Vreau să am corpul mult mai tonifiat, cu o masă musculară mai mare, de aceea lucrez constant la sală cu Alexandru și cu antrenorii noștri, Ana-Maria Bircianu și Marius Mitrache”.

 

citește și...