Cel mai greu moment pentru Ana Porgras la ”Survivor România”. ”Am izbucnit în plâns”

24.04.2021, 13:58
Cel mai greu moment pentru Ana Porgras la ”Survivor România”. ”Am izbucnit în plâns”
Cel mai greu moment pentru Ana Porgras la ”Survivor România”. ”Am izbucnit în plâns”

Fosta gimnastă de performanță Ana Porgras a vorbit despre experiența sa la ”Survivor România”. Aceasta a explicat care a fost cel mai greu moment pentru ea.

Ana Porgras a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. În data de 4 aprilie 2021, Ana Porgras a fost cea care a părăsit competiția. Fosta gimnastă a acordat un interviu pentru click.ro, în care a dezvăluit care a fost cel mai greu moment pentru ea pe durata participării la competiția din Republica Dominicană. ”Cele mai grele au fost primele două săptămâni. A fost un moment când se certau Zanni cu Elena și am izbucnit în plâns, nu doream să fac parte din conflicte, nu sunt făcută să mă cert. Nici nu mă adaptasem, nu mă odihneam bine, organismul îmi dădea semnale de alarmă. Psihic nu mă adaptasem, doream să plec acasă. Atunci am căzut, dar Zanni a venit la mine și mi-a spus că o să mă adaptez, nu va mai fi așa greu”, a povestit Ana Porgras.

”Mi-a fost foarte frică de dormitul în junglă, n-am crezut că mă voi acomoda să dorm în aer liber, cu tot felul de insecte mișunând pe lângă mine, dar, spre surprinderea mea, n-am avut probleme. A fost mai greu să mă acomodez cu dormitul pe scândură”, a adăugat ea.

Ce spune Ana Porgras despre relația cu Zanni

Pe durata participării la competiție s-a tot comentat pe marginea relației pe care fosta gimnastă ar avea-o cu Zannidache. Sportiva  a explicat acum care este de fapt legătura dintre ea și Zanni.

”Da, cu siguranță o să ne vedem și după ce va ieși din competiție. Nu este un început de relație în sensul amoros, este o prietenie frumoasă. M-am apropiat de Zanni din prisma poveștii lui de viață. N-am trăit ceea ce a trăit el, dar am empatizat foarte mult cu el și ne-am apropiat”, a afirmat Ana Porgras.

Aceasta a declarat că își dorește ca Zanni să câștige concursul de la Kanal D, însă a dezvăluit și care sunt ceilalți competitori care au șanse să iasă învingători: ”Cred și sper să câștige Zanni. Pe plan sportiv are șanse Cosmin. De la Războinici are șanse Sindy, pentru ca este foarte bună pe traseu”.

citește și...