Ana Porgras a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Am presimțit treaba asta”

05.04.2021, 10:38
Ana Porgras a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Am presimțit treaba asta”
Ana Porgras a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Am presimțit treaba asta”

Eliminare-șoc la emisiunea ”Survivor România”, de la Kanal D. Cea care a părăsit competiția este fosta gimnastă Ana Porgras.

Ana Porgras a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. În urma consiliului de eliminare de duminică, 4 aprilie 2021, Ana Porgras a fost cea care a părăsit competiția.La votul publicului au intrat Ana Porgras, nominalizată de Jador, și Sebastian Chitoșcă de la Faimoși, iar de la Războinici, Mellina, alături de Marius Crăciun, nominalizat la rândul lui de Albert Oprea. Fosta gimnastă a primit cele mai puține voturi de susținere din partea telespectatorilor și a părăsit competiția din Republica Dominicană.

“Mama, m-ati luat prin surprindere, nu ma asteptam, sincer. Cumva am presimtit treaba asta. Am avut o stare mai putin buna in a doua parte a zilei.
Sunt fericita ca ma duc acasa, ca ma duc la bine. Sunt trista ca mi-as fi dorit sa continui aceasta experienta, dar asta a fost drumul meu in Survivor Romania 2021. Am invatat multe lucruri aici. Stiam ca am rabdare, dar rabdarea mea a fost dusa la o limita extrema. Am invatat sa accept oameni, am invatat cat de puternica sunt. Am indurat lucruri pe care eu nu credeam ca pot si mi-am demonstrat ca sunt o luptatoare”, a declarat Ana Porgras după ce a aflat că este eliminată de la ”Survivor România”, potrivit kanald.ro.

De ce a renunțat Ana Porgras la gimnastică

Ana Porgras are acum 26 de ani. Ana Porgras a practicat gimnastica artistică de la o vârstă fragedă. Anul 2008 îi aduce consacrarea definitivă. Devine campioană europeană de junioare, clasându‑se pe primul loc la bârnă și obține locul IV cu echipa României. Ana Porgras este medaliată cu aur la bârnă la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010 de la Rotterdam. În același an, Ana Porgras câștigă medalia de bronz cu echipa la Campionatele Europene de la Birmingham. De asemenea, la Campionatul Mondial de Gimnastică din anul 2009, Ana Porgas a fost medaliată cu bronz la paralele inegale.

Ana Porgras s-a retras din activitate înaintea Jocurilor Olimpice de la Beijing din anul 2012, iar acum s-a reprofilat. Fosta gimnastă este acum manichiuristă. Ana Porgras a explicat, pentru revista Viva, care a fost motivul pentru care a decis, cu ani în urmă, să renunțe la gimnastică.

”Cel mai greu moment a fost momentul când am renunțat. Am luat decizia de pe o zi pe alta. Nu mai puteam nici fizic, simțeam că mă dezintegrez, și nici psihic. În primele luni nu mi-a fost greu, îmi doream să plec, să am o viață normală. Acum realizez că a fost o decizie luată în pripă și puteam să mai stau câteva luni până la Olimpiadă. Un alt moment greu a fost când mi s-a rupt peroneul, în timpul unui campionat european. Aveam șansa să câștig finala la bârnă”, a declarat Ana Porgras.

citește și...