Cel mai dificil moment prin care a trecut Bursucu. ”Mi-am dat doliul jos, am glumit, am cântat, apoi m-am îmbrăcat în doliu și am plecat la pomană”

01.03.2022, 15:51
Cel mai dificil moment prin care a trecut Bursucu. ”Mi-am dat doliul jos, am glumit, am cântat, apoi m-am îmbrăcat în doliu și am plecat la pomană”
Cel mai dificil moment prin care a trecut Bursucu. ”Mi-am dat doliul jos, am glumit, am cântat, apoi m-am îmbrăcat în doliu și am plecat la pomană”

Bursucu, pe numele său real Adrian Cristea, a scos la iveală detalii mai puțin cunoscute din viața sa. Acesta a vorbit despre unul dintre cele mai dificile momente din viața sa, când bunica sa a încetat din viață. ”Mi-am dat doliul jos, am glumit, am cântat, apoi m-am îmbrăcat în doliu și am plecat la pomană”, a povestit el.

Bursucu este cunoscut publicului larg din postura de coregraf, dar și de prezentator la emisiunea ”Teo Show”, pe care a moderat-o alături de Teo Trandafir la postul de televiziune Kanal D. Acesta va putea fi urmărit acum  la matinalul de la Kanal D. Viviana Sposub, în vârstă de 24 de ani, a fost aleasă să prezinte emisiunea matinală ”Dimineața cu noi”, de la postul de televiziune Kanal D, alături de Bursucu și George Tănase.

Bursucu, pe numele său real Adrian Cristea, a dezvăluit, pentru click.ro, care a fost unul dintre cele mai dificile momente din viața lui. Bursucu a povestit că a fost prezent la emisiunea pe care o prezenta deși murise bunica sa. După ce s-a prezentat la emisiune, acesta a mers la pomană.

Cel mai dificil moment prin care a trecut Bursucu.  ”Acelasi lucru s-a intamplat doi ani mai tarziu, cand l-am ingropat, intr-o zi de luni dimineata, pe bunicul meu”

”Cea mai grea ”misiune” pentru mine, in general, si nu neaparat ce tine emisie, dar totodata si una dintre cele mai grele emisiuni pe care le-am facut, a fost in momentul in care bunica mea a murit! Era bunica mea, cea care buna parte din viata mea m-a si crescut. N-a stiut nimeni din spatele micului ecran… Luni dimineata am fost la cimitir sa-mi ingrop bunica, si la ora 15:00 eram la emisiune. Mi-am dat doliul jos, am glumit, am cantat, apoi m-am imbracat in doliu si am plecat la pomana”, a dezvăluit Bursucu.

”Acelasi lucru s-a intamplat doi ani mai tarziu, cand l-am ingropat, intr-o zi de luni dimineata, pe bunicul meu. Am venit la emisiune si apoi am fost la pomana…la ce-am mai prins. Dar am inteles mereu ca misiunea noastra, a oamenilor de entertainment este sa facem oamenii sa zambeasca, sa fie optimisti, nu sa ii impovaram cu problemele noastre”, a mai spus acesta.

Cine i-a pus porecla Bursucu

Bursucu a dezvăluit cum s-a ales cu acest apelativ. ”Regizorul Petre Năstase. Eram foarte mulţi dansatori pe un platou al unei emisiuni de dans şi pentru că nu putea să reţină numele celor din trupa de balet a început să ne strige pe fiecare cu diverse apelative. Când a strigat Bursucu m-am întors eu”, a explicat el.

De curând, Bursucu a dat și câteva amănunte mai puțin cunoscute despre el. Acesta este pasionat de pian, este microbist înfocat și are o adevărată colecțioe de pantofi sport. ”Oamenii nu ştiu că sunt pasionat de pian, îmi place să cânt şi iau cursuri. Îmi place să mă uit la fotbal, de fapt asta mi-am dorit să fiu în viaţă, fotbalist, şi sunt suporter FCSB. Şi o altă mare pasiune sunt pantofii sport, am peste 70 de perechi”, a afirmat Bursucu.

citește și...