FOTO / Ceartă între Andreea Tonciu și Laura Giurcanu la ”Survivor România”. Dacă vedea bărbatul meu imagini așa cu mine…”

24.01.2022, 11:24
FOTO / Ceartă între Andreea Tonciu și Laura Giurcanu la ”Survivor România”. Dacă vedea bărbatul meu imagini așa cu mine...”
Ceartă între Andreea Tonciu și Laura Giurcanu la ”Survivor România”. Dacă vedea bărbatul meu imagini așa cu mine...”

Un nou conflict în tabăra Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”, care se filmează în Republica Dominicană și este transmisă de postul de televiziune Pro TV. de data aceasta, protagonistele discuției aprinse au fost Andreea Tonciu și Laura Giurcanu. Conflictul a pronit după ce laura Giurcanu a petrecut mai multe ore în apă alături de un coleg de echipă.

Show-ul Survivor” a fost transmis până acum de postul de televiziune Kanal D. Cea mai recentă ediție a fost moderată de Daniel Pavel. Acum, emisiunea este difuzată de postul de televiziune Pro TV, prezentatorul fiind tot Daniel Pavel. Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor.

De la începutul concursului din Republica Dominicană, în tabăra Faimoșilor au existat numeroase discuții în contradictoriu între concurenți. În ediția din data de 23 ianuarie 2022 a emisiunii, Andreeea Tonciu a avut discuții aprinse cu Laura Giurcanu. Conflictul dintre cele două a pronit după ce Laura Giurcanu a petrecut câteva ore în apă în compania lui TJ Miles. „Dacă vedea bărbatul meu imagini așa cu mine….Păi venea direct aici în Republica Dominicană, mă lua pe sus… Vi se pare normal să ai acasă iubit și să stai 3, 4 ore cu alt bărbat așa în apă?! Mie mi se pare aberant să ai iubit și să stai în apă cu un băiat”, a comentat Andreea Tonciu, citată de click.ro. „Au dispărut în pădure. Apoi, au stat cam mult în apă”, a spus și Otilia Bilionera.

Ceartă între Andreea Tonciu și Laura Giurcanu la ”Survivor România”. ”Tu ești o certăreață profesionistă”

„E treaba mea ce fac. Nu știi nimic despre iubirea mea. Pot să stau cu oricine de aici și să nu fie nicio problemă, să nu fie nimic mai mult. Așa sunt eu. Eu pot să stau și cu Radu și Emil și cu TJ și cu CRBL și cu cine vreau eu. Nu ar trebui să fie problema nimănui… Tu ești o certăreață profesionistă și eu nu vreau să continuăm, doar din punctul ăsta de vedere”, a fost replica Laurei Giurcanu. „Fata mea, nu intra în gura mea!”, i-a spus Andreea Tonciu.

CRBL a intervenit și el în discuție, având un schimb de replici acide cu Andreea Tonciu. „Niciodată să nu mai faceți greșeala să intrați în jocul ei”, le-a spus CRBL colegilor din echipă, conform protv.ro. „Nu-ți mai face harfele astea cu mine”. (…) Dacă mă mai ataci de trei ori cu „bărbat ca tine”…Vezi, că eu mă sui pe tine. Stai dracu’ în banca ta”, a continuat CRBL cearta cu Andreea Tonciu. „Suie-te pe mine. Ia să vedem, poți?”, a răspuns Andreea Tonciu. „Este o expresie, dar la școală n-ai fost să o înveți”, a continuat CRBL.

 

citește și...