FOTO. “Cea mai frumoasă fotbalistă din lume” dă verdictul. Messi sau Ronaldo?

06.12.2022, 13:16

Ana Maria Markovic – supranumită “cea mai frumoasă fotbalistă din lume” – și-a spus părerea despre dezbaterea dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. “Este atât de disciplinat. Cred că este super important să dai tot ce ai mai bun în sport și să ai o mentalitate bună ca el.”

Ana Maria Markovic, “cea mai frumoasă fotbalistă din lume”, l-a desemnat pe Cristiano Ronaldo drept cel mai bun din toate timpurile, peste Lionel Messi.

Un fan a întrebat-o pe Twitter pe internaționala croată pe cine preferă dintre cele două vedete, iar Markovic a răspuns: “CR7”, alături de un emoji cu o capră. Markovic a vorbit deja despre admirația ei pentru fostul star de la Manchester United, transmite dailystar.co.uk.

“Cea mai frumoasă fotbalistă din lume” dă verdictul

Vorbind pentru 20min, Markovic a spus: “Este un fotbalist de talie mondială și reprezintă Croația. Există multe jucătoare bune printre femei, cum ar fi [Ramona] Bachmann. Dar jucătorul meu preferat în mod absolut este Cristiano Ronaldo, pentru că este atât de disciplinat. Cred că este super important să dai tot ce ai mai bun în sport și să ai o mentalitate bună ca el.”

Markovic este virală pe rețelele de socializare în timp ce continuă să joace pentru echipa elvețiană Grasshopper. Internaționala croată a vorbit despre dorința ei de a se muta în Anglia și în WSL, Chelsea fiind destinația ei preferată.

“Mă face fericită să aud că sunt frumoasă”

Cu toate acestea, Markovic dorește să fie remarcată pentru mai mult decât pentru aspectul său fizic: “Mi-au plăcut articolele care m-au numit cea mai frumoasă fotbalistă sau una dintre cele mai frumoase, pentru că mă face fericită să aud că sunt frumoasă.

Dar apoi au apărut articole de ziar în care eram descrisă ca fiind cea mai sexy fotbalistă. Nu mi-a plăcut asta.

După aceea, o mulțime de oameni mi-au scris pretinzând că sunt manageri și știu exact ce vor de la mine. Nu m-au văzut niciodată jucând fotbal și se uită doar la exterior. Mi se pare un mare păcat.

Cred că astfel de oameni ar trebui să se informeze mai mult înainte și să vadă ce pot face în ceea ce privește fotbalul.”

 

citește și...