FOTO. “Cea mai frumoasă fotbalistă din lume” nu ar renunța la fotbal pentru a urma o carieră în modelling. “Aș prefera să câștig mai mulți bani”

28.09.2022, 16:13

Ana Maria Markovic a fost supranumită “cea mai frumoasă fotbalistă din lume” – dar nu vă așteptați ca aceasta să schimbe definitiv ghetele cu tocuri înalte prea curând. “Mi-au plăcut articolele care m-au numit cea mai frumoasă fotbalistă sau una dintre cele mai frumoase, pentru că mă face fericită să aud că sunt frumoasă”.

Ana Maria Markovic, “cea mai frumoasă fotbalistă din lume”, a insistat că nu va renunța niciodată la ghetele de fotbal pentru a urma o carieră în modelling.

Uimitoarea blondă jonglează deja cu cariera de fotbalist și cu joburile de modeling part-time. Cu toate acestea, în ciuda afacerilor profitabile care ar putea fi făcute în lumea modellingului, Markovic dorește să rămână la prima ei dragoste atunci când vine vorba de a face bani: fotbalul.

“Eram descrisă ca fiind cea mai sexy fotbalistă. Nu mi-a plăcut asta”

Și este greu să nu fii de acord cu Markovic, care a impresionat în cariera sa. Tânăra, care joacă la Grasshopper Club Zurich și la echipa națională a Croației, a declarat recent când a fost întrebată despre trecerea la modeling: “Aș prefera să câștig mai mulți bani cu ceea ce îmi place: fotbalul”.

Postul german 20min a intervievat-o pe vedetă, când a fost întrebată despre această etichetă: “Mi-au plăcut articolele care m-au numit cea mai frumoasă fotbalistă sau una dintre cele mai frumoase, pentru că mă face fericită să aud că sunt frumoasă. Dar apoi au apărut articole de ziar în care eram descrisă ca fiind cea mai sexy fotbalistă. Nu mi-a plăcut asta. De asemenea, din cauza familiei mele. Cred că trebuie să ai grijă ce scrii despre oameni. Mai ales dacă îi ai pe cei pe care nu-i cunoști. Dar, în general, nu a fost atât de rău”.

“Jucătorul meu preferat este Cristiano Ronaldo”

Markovic s-a născut în Croația, dar tânăra de 22 de ani s-a mutat în țara alpină împreună cu familia ei în urmă cu zece ani, însă Markovic a ales să reprezinte Croația la nivel internațional.

De atunci, tânăra de 22 de ani a sugerat că Luka Modric este idolul ei fotbalistic, dar își modelează stilul de viață profesional după Cristiano Ronaldo. “Modric este cu siguranță un mare model pentru mine. Este un fotbalist de talie mondială și reprezintă Croația.

Dar jucătorul meu preferat în mod absolut este Cristiano Ronaldo, pentru că este atât de disciplinat. Cred că este super important să dai totul în sport și să ai o mentalitate bună ca el.”

În cadrul aceluiași interviu, aceeași întrebare i-a fost propusă lui Markovic, ar prefera să fie model sau să semneze pentru clubul ei preferat – Chelsea, din Premier League.

Și fără să clipească, Markovic a răspuns: “Cu siguranță contractul cu Chelsea, bineînțeles!”.

citește și...