“Cea mai frumoasă fotbalistă din lume” vrea să se mute la un club din Anglia. Tânăra atacantă a fost contactată de Neymar

26.10.2022, 15:51

Ana Maria Markovic – supranumită “cea mai frumoasă fotbalistă din lume” – și-a exprimat dorința de a se muta la un club din Anglia și în Superliga feminină. “Sunt în contact cu alți fotbaliști fie că este vorba de jucătorii de sex masculin de la Grasshoppers sau de fotbaliști internaționali, schimbul este întotdeauna acolo – dar numai pe bază de fotbal. Neymar este un fotbalist excepțional”.

O superbă vedetă a fotbalului elvețian a dezvăluit că speră să facă o mutare în Anglia.

Superba blondă Ana Maria Markovic, în vârstă de 22 de ani – care a fost supranumită “cea mai frumoasă fotbalistă din lume” – a dezvăluit că o mutare la un club din Anglia ar putea fi în cărți. Acest lucru s-a întâmplat în timpul unui interviu în care ea a mai afirmat că jucătoarele sunt mult mai discriminate pe rețelele de socializare decât bărbații, transmite dailystar. co.uk.

“Cea mai frumoasă fotbalistă din lume” vrea să se mute în Anglia

Ea a declarat pentru ziarul elvețian 20Minuten: “Ceea ce face diferența între bărbați și femei este, de exemplu, când mă expun în bikini pe rețelele de socializare sau când Erling Haaland [se arată] în costum de baie. Erling aproape sigur nu primește aceleași comentarii sexiste.

Noi, femeile, ne pricepem să ne apărăm una pe cealaltă, dar ceea ce îmi doresc este ca și bărbații să înceapă să ne susțină. Bărbații vorbesc mereu despre “bărbați de onoare”, dar ar fi cu adevărat onorabil dacă ne-ar susține în astfel de situații.”

Tânăra atacantă a fost contactată de Neymar

Atacantul echipei Grasshoppers și al naționalei Croației, care se mândrește cu peste un milion de urmăritori pe Instagram, respinge faptul că a fost numită cea mai “sexy” jucătoare de pe planetă.

“Îmi plac articolele care mă numesc cea mai frumoasă fotbalistă – sau una dintre cele mai frumoase – pentru că mă face fericită să aud că sunt frumoasă. Dar apoi sunt articole de ziar care mă descriu ca fiind cea mai “sexy” jucătoare din fotbal. Asta nu-mi convine. De asemenea, din cauza familiei mele”.

Atacantul croat a declarat că a fost contactată de mai mulți fotbaliști celebri, inclusiv de brazilianul și de Neymar, de la PSG, după ce numele ei a ajuns pe prima pagină a ziarelor în vară.

Ea a spus: “Nu am fost niciodată în stare să fac asta. Bineînțeles că sunt în contact cu alți fotbaliști, facem aceeași treabă. Fie că este vorba de jucătorii de sex masculin de la Grasshoppers sau de fotbaliști internaționali, schimbul este întotdeauna acolo – dar numai pe bază de fotbal. Neymar este un fotbalist excepțional. Sper că îl pot convinge să susțină fotbalul feminin și că poate face și el partea lui în afara terenului. Pentru că fotbaliștii de sex masculin pot realiza multe cu ajutorul razei lor de acțiune pe rețelele de socializare”.

Tânăra atacantă a mai relatat că a primit recent mai multe oferte de la cluburi din Superliga feminină engleză și Bundesliga. Ea a adăugat: “Cel mai mult m-ar interesa să merg mai târziu în Anglia”.

Dar Markovic a explicat că a rămâne în Elveția pentru încă un an a simțit că este cea mai bună mișcare în carieră, deoarece se bucură de mediul în care trăiește. Ea a spus: “Încă nu sunt pregătită să plec în străinătate, deoarece Grasshoppers îmi oferă o anumită apreciere și mă simt foarte bine în acest moment.”

Markovic a adăugat că obiectivul ei este să pledeze pentru egalitate și “să fie un model pentru tinerii fotbaliști”.

citește și...