FOTO. Cine este „cea mai frumoasă fotbalistă” din lume. ”Nu mi-a plăcut să fiu văzută ca fiind o sportivă sexy”

13.06.2022, 18:13

„Cea mai frumoasă fotbalistă din lume” Ana Maria Markovic este o blondă uimitoare care joacă pentru Elveția Grasshoppers – dar ea a dezvăluit că eticheta de a fi „sexy” nu este apreciată. „Mi-au plăcut articolele care m-au numit ca fiind cel mai frumos fotbalist sau unul dintre cele mai frumoase pentru că mă bucură să aud că sunt frumoasă” , a spus femeia.

Ana Maria Markovic este numită „cea mai frumoasă fotbalistă din lume” – dar respinge eticheta ca fiind „sexy”.

Jucătoarea croată a întors multe capetele de-a lungul carierei – și nu doar pentru mișcările pe minge. Într-adevăr, atacantul în vârstă de 22 de ani, care joacă pentru clubul Swiss Women’s Super League Grasshopper și pentru naționala Croației, a strâns aproximativ 576.000 de urmăritori doar pe Instagram. Ea postează imagini cu jocul ei – împreună cu niște fotografii neplăcute.

„Cea mai frumoasă fotbalistă” din lume

Postul german 20min a intervievat vedeta, unde a fost întrebată despre o piesă recentă care a numit-o „o bombă blondă.” „Mi-au plăcut articolele care m-au numit ca fiind cel mai frumos fotbalist sau unul dintre cele mai frumoase pentru că mă bucură să aud că sunt frumoasă” , a răspuns ea.

“Dar apoi au apărut articole din ziar în care eram descrisă ca fiind cel mai sexy fotbalist. Asta nu mi-a plăcut. Tot din cauza familiei mele. Cred că trebuie să ai grijă ce scrii despre oameni. Mai ales dacă ai unul care nu îți place. Știu. Dar, în general, nu a fost așa de rău.”

”Mulți oameni au scris pretins că sunt manageri”

Markovic spune că a primit atenție nedorită de la bărbații care urmăresc povestea și că chiar și oamenii care pretindeau că vor să o reprezinte ca agent au luat legătura cu aceasta.

Ea a adăugat: „După asta, mulți oameni mi-au scris pretinzând că sunt manageri și știu exact ce vor de la mine”.

“Nu m-au văzut niciodată jucând fotbal și privesc doar în exterior. Mi se pare mare păcat. Cred că astfel de oameni ar trebui să afle mai multe dinainte și să vadă ce pot face în materie de fotbal.

Mulți m-au făcut, de asemenea, să simt că sunt drăguță și că tocmai din această cauză ar putea face ceva din mine pe rețelele de socializare și că vor să facă bani cu asta.”

Ea a fost, de asemenea, chestionată despre bărbați care cred că este în regulă să-i trimită imagini cu organele lor genitale fără consimțământ. „Sunt câteva poze de genul acesta, e chiar urât”.

citește și...