Bebe Cotimanis, despre începuturile relației cu Iulia Dumitru. Primele declarații despre povestea lor de iubire

19.06.2020, 16:31
Bebe Cotimanis, despre începuturile relației cu Iulia Dumitru. Primele declarații despre povestea lor de iubire
Bebe Cotimanis, despre începuturile relației cu Iulia Dumitru. Primele declarații despre povestea lor de iubire

Bebe Cotimanis și colega lui de scenă, Iulia Dumitru, trăiesc o frumoasă poveste de iubire de trei ani. Dacă la început au fost nevoiți să își țină relația ascunsă, iată că acum, cei doi fac o echipă bună atât acasă, cât și la locul de muncă.

Bebe Cotimanis și iubita lui au fost prezenți pentru prima dată într-o emisiune tv. Actorii au fost invitați în emisiunea ‘Vorbește lumea’, de la Pro TV, unde au vorbit despre începuturile relației lor. Ambii au dat din casă și au scos la iveală detalii senzaționale din relația lor.

Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru, prima apariție televizată

‘Ne-am cunoscut în teatru. Am început repetițiile la „Romeo și Julieta” și ne-am văzut și asta a fost. Eu îl văd cel mai frumos bărbat din lume, înseamnă că e iubire. A fost chiar ezitare din partea mea la început’, a spus Iulia Dumitru, la PRO TV.

Bebe Cotimanis a mărturisit că Iulia nu l-a acceptat ușor din prima. Cei doi s-au mutat împreună în urmă cu 3 ani, iar în prezent locuiesc la Pitești. Celebrul actor a mărturisit că a simți-o pe frumoasa artistă ca fiind trimisă din partea mamei lui, iar Iulia Dumitru, la rândul ei, l-a simțit ca pe un dar din partea tatălui său.

Bebe Cotimanis a divorțat de Florina Mărcuță

‘Eram la Timișoara și într-o noapte am simțit că mama lui și tatăl meu au avut planul ăsta pentru noi. Chiar așa ni s-a întâmplat, iar după noaptea aia ne-am dat seama că nu mai e cale de întoarcere’, a detaliat actrița.

‘Am umblat după terenuri să ne facem o casă, dar Dumnezeu nu ne-a dat să muncim, ne-a dat de-a gata. E ceva, o minune, un soi de han în pădure. Avem același domiciliu’, a spus și Bebe Cotimanis.

Bebe Cotimanis a divorțat de fosta soție, Florina Mărcuţă, pentru Iulia Dumitru. Actorul a decis să pună punct unei relații de 17 ani, din care a rezultat și un băiat. Iulia Dumitru are și ea o fată, pe Adela, în vârstă de 31 de ani. Tânăra este tot actriță.

 

citește și...