Care a fost primul job al Innei. Nimeni nu s-ar fi așteptat că a făcut asta!

24.07.2020, 12:50
Care a fost primul job al Innei. Nimeni nu s-ar fi așteptat că a făcut asta!
Care a fost primul job al Innei. Nimeni nu s-ar fi așteptat că a făcut asta!

Inna, una dintre cele mai de succes artiste din România, a mărturisit care a fost primul său loc de muncă înainte de a deveni celebră în toată lumea.

Inna este acum o cântăreață care a reușit să devină faimoasă și dincolo de hotarele României. Însă, înainte de a cunoaște celebritatea, cântăreața a lucart ca secretară, după cum a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru revista Unica.

„Primul meu job oficial a fost cel de secretară la agenția imobiliară de atunci a actualului meu manager”, a spus vedeta.

Cu studii în științe politice, Inna a afirmat că nu i-ar fi plăcut să aibă o meserie în acest domeniu. Ea a explicat că dacă nu s-ar fi dedicat carierei artistice i-ar fi plăcut să fie fotograf sau make-up artist.

„Eu am studiat la facultatea de științe politice, dar sigur nu aș fi lucrat în domeniu (râde). Mi-ar fi plăcut tot în zona artistică – fotograf, poate chiar și make-up artist, dar și să dublez vocea unor personaje din desene animate”, a declarat Inna.

Își dorește foarte mult să devină mamă

În același interviu, Inna a afirmat că atunci când iubește o face la intensitate maximă, fără să-și pună limite.

„Mi-am ascultat întotdeauna inima, instinctul și pentru iubire, nu am pus niciodată limite, tocmai pentru că îmi place să trăiesc iubirea la intensitate maximă”, a explicat ea.

Cântăreața a dezvăluit și că își dorește foarte mult să aibă un copil.

„Bineînțeles, da. La momentul potrivit. Abia aștept să fiu mamă!”, a mai declarat artista.

Cum a devenit celebră

Inna, pe numele său real Elena Alexandra Aposttoleanu, are 33 de ani. Este o cântăreață de muzică dance, pop și house din România. Anul 2018 este cel în care a fost lansat și primul său disc single, „Hot”, piesă ce a ajuns pe primul loc în clasamentele radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia și Grecia. Ulterior, a reușit să se impună atât pe scena muzicală din România, cât și în topurile internaționale.

citește și...