Mihaela Rădulescu e topită după Adi Nartea, protagonistul serialului ”Vlad”. ”Mândră să te știu”

11.08.2020, 15:41
Mihaela Rădulescu e topită după Adi Nartea, protagonistul serialului ”Vlad”. ”Mândră să te știu”
Mihaela Rădulescu e topită după Adi Nartea, protagonistul serialului ”Vlad”. ”Mândră să te știu”

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu îl apreciază foarte mult pe actorul Adrian Nartea, interpretul personajului principal din serialul de mare succes ”Vlad”, difuzat de postul de televiziune Pro TV.

Zilele trecute, Mihaela Rădulescu s-a întâlnit la filmări cu actorul Adrian  Nartea. Aceasta n-a ratat ocazia de a se fotografia în compania celui care interpretează rolul principal în serialul ”Vlad”. A postat fotografia pe contul ei de socializare, împreună cu un mesaj în care numai cuvinte de laudă la adresa lui Adi Nartea.

”Fiecare cu filmarea lui 🙂 . Dar cu ce bucurie l-am revăzut pe @adinartea, mai ales că era și ziua lui…! Happy birthday, superstar ! Ultima dată ne-am întâlnit la în altă țară, la filmările de la #fortboyard, iar acum am dat peste… toată gashca de la @vlad_serial . Mândră să te știu, Adi ! Așa om fain ești…”, a scris Mihaela Rădulescu în mediul online.

De asemenea, Mihaela Rădulescu s-a fotografiat și alături de câteva dintre actrițele care joacă în serialul ”Vlad”: Monica Bârlădeanu, Olimpia Melinte, Elvira Deatcu și Vichi Răileanu.

Cum a ajuns Adrian Nartea să joace în serialul ”Vlad”

Actorul Adrian Nartea a dezvăluit cum a ajuns să joace în serialul ”Vlad”, difuzat de postul de televiziune Pro TV.

Adrian Nartea joacă rolul principal în serialul ”Vlad”. Acesta a povestit, pentru publicația Formula AS, cum a obținut rolul. În momentul în care a mers la casting și a văzut câți actori veniseră pentu probe a crezut că nu are nicio șansă.

”La primul casting, când am văzut că se strânseseră toţi actorii români cu vârste între 25 şi 40 de ani, am zis că n-am nicio şansă. Apoi am mai fost chemat o dată şi am dat o probă cu unul dintre actorii care ar fi trebuit să-l joace pe Leo, după care, peste încă vreo 2 luni, am ajuns la castingul final: pentru rolul Vlad, rămăsesem eu şi încă doi actori. Ambii cu şcoală de actorie, cu ex­pe­rienţă solidă…

Mi-am zis că m-au chemat acolo doar aşa, de umplutură, că rolul e atât de mare, încât eu chiar n-am nicio şansă. Peste încă două săptămâni, când am primit telefonul prin care am fost anunţat c-am luat rolul, nu mi-a venit să cred. Pe bune, a durat ceva până când mi-am dat seama că este ade­vărat”, a declarat Adrian Nartea.

citește și...