Ce sumă cere Rona Hartner pentru un spectacol. ”Depinde și de împrejurări, și de ceea ce se cere de la mine”

04.07.2022, 13:47
Ce sumă cere Rona Hartner pentru un spectacol. ”Depinde și de împrejurări, și de ceea ce se cere de la mine”
Ce sumă cere Rona Hartner pentru un spectacol

Actrița Rona Hartner, în vârstă de 49 de ani, a dezvăluit ce sumă de bani primește pentru un spectacol. Tariful binecunoscutei vedete nu este deloc mic. ”Depinde și de împrejurări, și de ceea ce se cere de la mine. Dar vă asigur că spectacolele mele nu lasă pe nimeni indiferent!”, a declarat Rona Hartner.

Rona Hartner știe să facă show oriunde merge, spectacolele sale fiind urmărite cu sufletul la gură. Artista a dezvăluit, pentru impact.ro, ce tarif percepe pentru un concert, suma cerută nefiind deloc una mică.

În ceea ce privește viața personală, . Binecunoscuta actriță a anunțat în urmă cu câteva luni că divorțează. Rona Hartner este mama unei fete care se numește Sumalya și care are 12 ani. Adolescenta este fruct al mariajului pe care artista l-a avut cu actorul Rocco Sedano.  Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat oficial la notar, în data de 17 septembrie 2021.

Ce sumă cere Rona Hartner pentru un spectacol.  ”Pot cere 10.000 de euro pentru un concert amplu sau pot cânta gratuit, de ce nu?”

„Pot cere 10.000 de euro pentru un concert amplu, cu desfășurări de trupe, care să implice și acompaniamentul fanfarei mele, sau pot cânta gratuit, de ce nu? Totul depinde la mine de starea de spirit, dar și de propunerea primită de la un impresar la altul. Repet, depinde și de împrejurări, și de ceea ce se cere de la mine! Una e atunci când mă pornesc cu fanfara mea din Franța, unde am cel puțin nouă colegi, și alta cu un taraf de patru muzicieni din România, cu care colaborez la diverse showuri. Prețurile mele variază, dar vă asigur că spectacolele mele nu lasă pe nimeni indiferent! Garantez asta!”, a detaliat Rona Hartner pentru sursa mai sus-menționată.

„În luna august am în program un concert la „Alhambra”. Nici aici nu am cerut, după cum nici la petreceri private, nu obișnuiesc să sar calul și cer prețuri normale. Apoi, e foarte posibil să bat palma cu un post de televiziune din România pentru un proiect cu totul special, caz în care voi petrece în țară cel puțin cinci luni, dacă nu chiar mai mult. Însă până la majoratul fiicei mele, nu voi reveni pentru perioade mai lungi în țară. Sumalya e legată de Franța și nu o pot părăsi pentru mult timp, chiar dacă în joc e vorba despre țara mea natală!”, a mai spus vedeta.

 

 

 

citește și...