Ce stil de viață are Corina Dănilă după ce a slăbit 20 de kilograme. ”Nu cred în miracolul unei diete rapide”

18.01.2022, 16:46
Ce stil de viață are Corina Dănilă după ce a slăbit 20 de kilograme. ”Nu cred în miracolul unei diete rapide”
Ce stil de viață are Corina Dănilă după ce a slăbit 20 de kilograme. ”Nu cred în miracolul unei diete rapide”

Prezentatoarea de televiziune Corina Dănilă, în vârstă de 49 de ani, a slăbit 20 de kilograme în urmă cu ceva timp. Vedeta a explicat cum reușește acum să se mețină într-o formă fizică cât mai bună. ”Nu am aplicat o dietă anume, niciodată. Nici nu cred în miracolul unei diete rapide!”, a declarat Corina Dănilă.

În urmă cu trei ani, Corina Dănilă a slăbit 20 de kilograme. Prezentatoarea de la Telerviziunea Națională a explicat că nu a ținut niciodată diete.

Într-un interviu pentru revista Viva, vedeta a explicat ce face pentru a reuși să se mențină într-o formă fizică cât mai bună.

Ce stil de viață are Corina Dănilă după ce a slăbit 20 de kilograme. ”Am învăţat să mănânc atunci cand îmi este foame, puţin şi destul de des”

”Nu am aplicat o dietă anume, niciodată. Nici nu cred în miracolul unei diete rapide! Întotdeauna este ceva care forţează organismul, şi asta poate avea repercusiuni, în timp. În plus, poate să apară efectul yo-yo. Nu am ascuns că am avut probleme legate de coloană, de articulaţii, odată cu luarea în greutate, şi că am urmat un program strict sub îndrumarea unor specialişti în nutriţie, psihologie, kinetoterapie, fizioterapie. Încerc să păstrez această nouă modalitate de a trăi sănătos”, a declarat Corina Dănilă.

”Am învăţat să mănânc atunci cand îmi este foame, puţin şi destul de des. Evit la maximum produsele procesate, zahărul, prăjelile, iar farfuria mea conţine întotdeauna şi proteine animale, dar şi vegetale: carne de porc, vită, peşte, ouă, lactate (iaurt, chefir, brânză, caşcaval), salată verde, roşii, castraveţi, ridichi, conopidă, broccoli, dovlecei, ceapă, ciuperci, seminţe, ulei de măsline, fructe şi toooot felul de condimente. Gătesc la cuptor, fiert sau tras la tigaie. Mănânc fructe, aşa că îmi iau fructoza direct din ele. Toate astea, combinate cu mişcare. Fac cel mai des bandă, însă nu am voie să alerg, ci pot doar să merg în ritm alert, în plan înclinat. Şi fac seturile de exerciţii specifice pentru coloană, pe care mi le-am însuşit de ceva vreme”, a mai spus ea.

Corina Dănilă este mama unei fete

Corina Dănilă este mama unei fete adolescente, pe nume Rianna. Rianna este fruct al relației pe care prezentatoarea de televiziune a avut-o cu pilotul Norris Măgean, de care s-a despărțit în urmă cu ani. Fiica Corinei Dănilă are 18 ani.

Vedeta de televiziune Corina Dănilă a fost căsătorită, în urmă cu mulți ani, cu un prezentator de știri care a lucrat la Pro TV – Valentin Moraru. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când Corina Dănilă lucra și ea la Pro TV. Cei doi au divorțat în anul 1999.

citește și...