Ce stil de viață a adoptat Cătălin Botezatu. ”Am slăbit vreo 6 kilograme, dar așa, fără să fac nimic, de la începutul verii până acum”

18.07.2022, 14:37
Ce stil de viață a adoptat Cătălin Botezatu. ”Am slăbit vreo 6 kilograme, dar așa, fără să fac nimic, de la începutul verii până acum”
Ce stil de viață a adoptat Cătălin Botezatu.

Creatorul de modă Cătălin Botezatu, în vârstă de 55 de ani, a dezvăluit ce stil de viață a adoptat și cum reușește să se mențină într-o formă fizică cât mai bună. ”Am slăbit vreo 6 kilograme, dar așa, fără să fac nimic, de la începutul verii până acum”, a explicat binecunoscutul designer în cadrul unui interviu.

Cătălin Botezatu arată foarte bine la 55 de ani.

Creatorul de modă a explicat, pentru click.ro, cum reușește să se mențină în formă.

Ce stil de viață a adoptat Cătălin Botezatu. ”Totul fără carne, din când în când puțin pește alb, fără grăsimi, fără prăjituri, ceea ce e groaznic”

“Am un meniu special acum pentru că vreau să fiu sănătos și atunci mi-am dat seama că nu trebuie să mai mănânc că un animal, tot felul de animale. Am început vara prin a mânca fără carne, totul fără carne, din când în când puțin pește alb, fără grăsimi, fără prăjituri, ceea ce e groaznic, fără pâine, din când în când puțină focaccia așa de gust. Mănânc foarte multe legume, risotto de toate felurile, folosesc doar ulei de măsline, mănânc salată multă și cam atât”, a detaliat Cătălin Botezatu.

“Mă cântăresc foarte rar să văd, așa, ce greutate mai am. Știi când mă cântăresc? Când văd că anumite haine mai fit îmi sunt largi, atunci zic “Opa”. Am slăbit vreo 6 kilograme, dar așa, fără să fac nimic, de la începutul verii până acum”, a adăugat designerul.

Cătălin Botezatu, mare pasionat de călătorii

Cătălin Botezatu este mare pasionat de călătorii, de-a lungul vremii vizitând cele mai frumoase și mai exotice locuri din lume. ”Anul trecut, cred că am stat în România mai puțin de o lună. Anul acesta cred că am stat pe aici, prin țară, cam două săptămâni cu totul, am schimbat efectiv bagajele… Am fost și în timpul pandemiei plecat foarte mult în țările în care se putea merge, în Egipt mai mult. Stau cât mai puțin în țară pentru că e mai bine, mai ales în vremurile astea”, a declarat creatorul de modă pentru click.ro.

”Sunt plecat într-una, dar sunt plecat într-una de pe la 18 ani, de când eram model și lucram ca model. Deplasările mele la Moscova erau de cel puțin 4-5 ori pe an. În Germania am mers iar de foarte multe ori. După care am mers în foarte multe vacanțe! Acum, gândește-te, să mergi de 14 ori în Bali, de 15 ori Maldive, în Egipt nu ami vorbim, în Islanda de vreo șase ori. Am văzut globul pământesc de la Polul Nord la Polul Sud și de la Est la Vest. N-am pierdut timpul. De la 18 ani, mă plimb în toată lumea!… Îmi plac foarte mult croazierele, am fost în peste 20 de croaziere”, a mai povestit designerul pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...