Cum e perioada de pandemie pentru Cătălin Botezatu. ”Mă sperie pentru că sunt în grupul de risc”

09.04.2020, 08:53
Cum e perioada de pandemie pentru Cătălin Botezatu. ”Mă sperie pentru că sunt în grupul de risc”
Cum e perioada de pandemie pentru Cătălin Botezatu. ”Mă sperie pentru că sunt în grupul de risc”

Designeul Cătălin Botezatu a vorbit despre perioada de criză povocată de pandemia de coronavirus din România. Acesta a mărturisit că îl sperie această perioadă din cauza problemelor de sănătate pe care le are.

Cătălin Botezatu mărturisește că este speriat de pandemie. De asemenea, creatorul de modă este îngrijorat în ceea ce privește persoanele apropiate.

”Da, mă sperie, pentru că este un virus, un duşman invizibil, nu ştii unde este şi nici cum te poţi lupta cu el. Mă sperie pentru că mor foarte mulţi oameni şi nu e drept. Mă sperie pentru că sunt în grupul de risc şi am probleme de sănătate, cu inima, iar de la operaţie au trecut doar şase luni. Dar îmi pun încrederea în Cel de Sus.

Bineînţeles că mă gândesc la părinţii mei, la apropiaţi. Îmi este frică atunci când văd cât de neajutoraţi sunt oamenii, încerc şi eu să ajut cât pot. Voi continua să fac asta pentru că oamenii au nevoie. E o încercare, o perioadă foarte grea pentru noi toţi şi cred că fiecare dintre noi are frici în aceste clipe”, a declarat Cătălin Botezatu pentru okmagazine.ro.

Designerul a vorbit și despre izolarea la domiciliu și despre cum își ocupă acum timpul.

”M-am izolat. Merg o dată la câteva zile la bancă şi foarte rar la cumpărături de strictă necesitate. Toate proiectele s-au amânat. Am închis atelierul, fabrica de la Târgu Mureş merge la un sfert din capacitate, pentru că nu vreau ca oamenii să se îmbolnăvească. Toate proiectele s-au amânat, anulat sau au îngheţat.

Mă uit la televizor, la filme, citesc, dar nu cât aş dori, pentru că îmi obosesc ochii foarte tare, ascult muzică, privesc pe fereastră şi încerc să-mi încarc bateriiile. Fac ordine, spăl vase, fac lucruri pe care nu le-am făcut până acum”, a mai spus el pentru aceeași sursă.

citește și...