„Călătoria în timp este posibilă și ne-ar putea ajuta să vizităm alte planete”. Documente bombă au fost dezvăluite de o agenție de informații a Statelor Unite

12.04.2022, 21:17
„Călătoria în timp este posibilă și ne-ar putea ajuta să vizităm alte planete”. Documente bombă au fost dezvăluite de o agenție de informații a Statelor Unite

Peste 1.500 de pagini de documente aruncă în lumină activitatea unui program secret al Pentagonului care analizează OZN-urile, extratereștrii și viitorul în spațiu. Tehnologia antigravitațională ar putea fi utilizată, iar gravitația ar putea fi controlată.

Tehnologia de călătorie în timp și anti-gravitație ar putea fi la îndemâna omului și ne-ar putea ajuta să vizităm alte planete, potrivit documentelor publicate de Pentagon.

Cele 1.500 de fișiere aruncă lumină asupra Programului Avansat de Identificare a Amenințărilor Aviației (AATIP), care a fost programul secret al Pentagonului.

Tehnologia antigravitațională ar putea fi utilizată

Publicarea a venit după o bătălie juridică de patru ani în urma unei solicitări pentru libertatea informației din partea The Sun Online.

Unul dintre documente analizează modul în care tehnologia antigravitațională poate fi utilizată pentru avioane și nave spațiale și spune că „efectele pot fi implementate prin manipularea spațiu-timpului”.

Gravitația ar putea fi controlată

Există, de asemenea, o privire asupra modului de „control al gravitației”, iar raportul afirmă: „Ar putea fi posibil să se producă fenomene exotice, cum ar fi călătoriile mai rapide decât lumina… și mașinile timpului”.

Se adaugă că „găurile negre” din spațiu-timp ar putea fi folosite pentru călătorii interstelare.

Documentele, care au fost descrise de The Sun drept o „bombă”, au fost dezvăluite de Agenția de Informații pentru Apărare din SUA.

Rachetele și navele spațiale ne vor permite să „construim poduri” peste straturile înghețate care înconjoară Soarele

Raportul analizează modul în care rachetele și navele spațiale cu propulsie nucleară ne vor permite să „construim poduri” peste straturile înghețate care înconjoară Soarele pentru a găsi alte planete asemănătoare Pământului.

De asemenea, în documente sunt informații despre cum putem comunica cu extratereștrii, precum și un studiu despre efectele asupra sănătății oamenilor care au întâlnit extratereștri sau au văzut OZN-uri.

Deși proiectul a fost încheiat acum, șefii Pentagonului au recunoscut anul trecut că au existat aproape 150 de rapoarte ale piloților militari cu OZN-uri din 2004.

citește și...