Ce relație a fost între Cătălin Botezatu și Elena Ceaușescu. Ce dezvăluiri a făcut designerul

13.09.2021, 12:12
Ce relație a fost între Cătălin Botezatu și Elena Ceaușescu.  Ce dezvăluiri a făcut designerul
Ce relație a fost între Cătălin Botezatu și Elena Ceaușescu. Ce dezcăluiri a făcut desgnerul

Cătălin Botezatu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Elena Ceușescu, soția dictatorului comunist Nicolae Ceaușescu, pe vremea când creatorul de modă era manechin și participa la prezentări de modă. ”Eram unul dintre preferații manechini care ofereau flori doamnei Elena Ceaușescu”, a mărturisit designerul.

Cătălin Botezatu era nelipsit de la evenimentele organizate de soții Ceaușescu pe vremea când era manechin.

Acesta a afirmat, la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D că a fost privilegiat și că Elena Ceaușescu, fosta prima doamnă a României,  voia să-i ofere mereu el buchetele de flori la petreceri.

Ce relație a fost între Cătălin Botezatu și Elena Ceaușescu. ”Toate aceste împrejurări au dus la a fi poate preferat sau nu de Elena Ceaușescu”

 

„Prezentările de care vorbești erau private și la aceste prezentări erau toți colegii mei și colegele mele. Într-adevăr eram unul dintre preferații manechini care ofereau flori doamnei Elena Ceaușescu. Da, se făceau niște controale drastice tuturor manechinelor înainte de prezentare. La întrebare (n.r. despre o eventuală relație amoroasă cu Elena Ceaușescu) lasa-mă să nu-ți răspund. Răspunsul poate fi și nu”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit wowbiz.ro.

„A fost un context cauzat de prima secundă în care am venit în acel centru de cercetare, la acel consurs, l-am luat cu cea mai mare notă. Chiar faptul că nu aveam acel buletin blestemat de București mi-a facilitat acest lucru. Toate aceste împrejurări au dus la a fi poate preferat sau nu de Elena Ceaușescu. Eu nu cred că sunt un bărbat frumos, cred că sunt un bărbat special, șarmant, un bărbat care are alte lucruri de oferit. Oricui”, a mai spus acesta la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D.

 

 

citește și...