Ce star internațional i-a făcut avansuri Ramonei Bădescu. ”Eu nu i-am mai spus că obișnuiam să dorm cu pozele lui sub pernă”

28.09.2021, 15:52
Ce star internațional i-a făcut avansuri Ramonei Bădescu. ”Eu nu i-am mai spus că obișnuiam să dorm cu pozele lui sub pernă”
Ce star internațional i-a făcut avansuri Ramonei Bădescu. ”Eu nu i-am mai spus că obișnuiam să dorm cu pozele lui sub pernă”

Ramona Bădescu, în vârstă de 52 de ani, a fost invitată de curând la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la postul de televiziue pro TV. Vedeta a răspuns celor picante întrebări în cadrul rubricii ”Spui tot sau îți ia gura foc”. Printre altele, Ramona Bădescu a dezvăluir și ce bărbat celebru din străinătate i-a făcut avansuri.

Revenită recent în România, Ramona Bădescu a fost prezentă la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV.

Binecunoscuta actriță și cântîreață a rspuns celor mai neașteptate întrebări.

Ce star internațional i-a făcut avansuri Ramonei Bădescu.. ”Am fost atât de emoționată”

Ramona Bădescu a dezvăluit că renumitul actor francez Alain Delon s-a numărat printre cei care i-au făcut avansuri de-a lungul timpului și a spus despre acesta că este un adevărat gentleman. “Când mi-a spus Bonjour, Ramona, am fost atât de emoționată. Eu nu i-am mai spus că obișnuiam să dorm cu pozele lui sub pernă”, a declarat vedeta.

Întrebată cu cine ar alege să petreacă o noapte fierbinte de dragoste, Ramona Bădescu a răspuns: “Eee, uite eu sunt efectiv îndrăgostită de o personalitate și de un temperament unic pe care îl aveți aici în România. Gheorghe Zamfir. Îl iubesc. Mi-ar cânta, am vorbi despre câini… bine, desigur, întrebarea este un joc”.

Ramona Bădescu se pregătește de nuntă și botez

 

Ramona Bădescu este stabilită de foarte mulți ani în Italia, acolo unde a reușit să-și construiască o carieră de succes, dar și să-și întemeieze o familie.  Ramona Bădescu are un băiețel, Ignazio, împreună cu bancherul și omul de afaceri Fabio Cali, actualul ei partener de viață. Micuțul a venit pe lume în toamna anului 2019. Ramona Bădescu a mărturisit, pentru click.ro,  că vrea să facă nunta cu iubitul ei și să îl boteze pe fiul lor în același timp.

”Botezul lui Ignazio s-a tot amânat din cauza pandemiei dar se apropie și momentul lui. Ne pregătim! Ne ocupăm acum de lista cu invitați și de organizare, de tot ceea ce trebuie pentru că fiul meu să aibă un botez deosebit, un botez ca în basme! Surpriza este că ne-am gândit să unim două evenimente importante din viața noastră și o să facem nunta împreună cu botezul!… Deocamdată, cel puțin acum, sunt puțin în dubiu în ceea ce privește locația botezului. Mamei mele i-ar face plăcere ca fiul meu să fie botezat ortodox. Normal, trăind în Italia, ar trebui să fie botezat catolic, chiar dacă este și creștin ortodox.

Sunt acum în medieri și în stabilirea tututor detaliilor și sper să stabilim și data evenimentului, până la urmă vom decide cum este mai bine. Mama mea și-ar dori să-l botezăm pe Ignazio în aceeași bisericuță unde am fost botezată și eu, la Craiova, iar tatăl lui, Fabio, vrea să fie botezat catolic, în Italia, așa că deocamdată suntem în negocieri. Pentru mine, botezul este un moment foarte important în viața unui creștin! Mulți spun ziua în care s-au născut, dar nu își aduc aminte și ziua în care au fost botezați…”, a declarat Ramona Bădescu.

citește și...