Ce spune Xonia despre una dintre colegele ei de la ”Survivor România”. ”Cred că îi era frică de mine”

24.01.2022, 16:47
Ce spune Xonia despre una dintre colegele ei de la ”Survivor România”. ”Cred că îi era frică de mine”
Ce spune Xonia despre una dntre colegele ei de la ”Survivor România”. ”Cred că îi era frcă de mine”

Cântăreața Xonia, pe numele său real Loredana Sachelaru, a fost prima concurentă de la ”Survivor România” 2022 care a părăsit competiția. Vedeta, în vârstă de 32 de ani, a făcut parte din echipa Faimoșilor. După ce a fost eliminată de la concursul din Republica Dominicană, Xonia a făcut declarații despre una dintre fostele sale colege de echipă.

Show-ul Survivor” a fost transmis până acum de postul de televiziune Kanal D. Cea mai recentă ediție a fost moderată de Daniel Pavel. Acum, emisiunea este difuzată de postul de televiziune Pro TV, prezentatorul fiind tot Daniel Pavel. Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor.

Elena Chiriac a fost cea care a nominalizat-o pe Xonia pentru eliminare. Invitată de Zanni în platoul emisiunii sale online, Xonia a făcut deeclarații categorice la adresa Elene Chiriac.

Ce spune Xonia despre una dintre colegele ei de la ”Survivor România”. ”Cred că Elena Chiriac a avut ceva cu mine”

„Cred că Elena Chiriac a avut ceva cu mine. Se vede pe fața ei. Sincer, din punctul meu de vedere… Eu la proba de imunitate am stat 27 de minute în genuflexiuni. Oricine care face sport știe. S-a văzut. Tremuram. Nu puteam să mă mai țin. Nu s-a văzut, dar am avut eu niște emoții după. Știam ce urma. Eu cred că Elenei îi era frică de mine. Aveam aceleași punctaje”, a declarat Xonia, notează click.ro.

„Nu îmi place să manipulez. Sunt liniștită, sunt un om echilibrat. N-aș fi putut să fac nimic să schimb păreri sau perspective”, a completat cântăreața.

Ce a declarat Xonia la ”Survivor România”

Xonia a fost surprinsă când a aflat care este votul telespectatorilor, în urma căruia a părăsit competiția ”Survivor Româna”: „Îmi iau la revedere? Nu cred! Baftă, Roxana…”.

„Am niște emoții foarte mari, mai devreme nu le-am avut. Inima mea bate foarte tare acum când suntem aproape să aflăm cine pleacă acasă. Elena a făcut ceea ce a simțit, dacă ea a considerat asta, îi respect decizia. Este o fată asumată, si eu sunt asumată. Sper să rămân în concurs, am început să recuperez, câștigând două puncte.Traseele sunt foarte grele, dar mai grele mi se par condițiile în junglă, pentru că nu ne odihnim, nu măncâm, nu dormim. Pentru mine, știam că o să fie greu, dar îmi place această experiență. Este cea mai grea luptă pe care am dus-o până în prezent”, a declarat artista înainte de aflarea verdictului.

citește și...