Ce spune Viviana Sposub despre noua ei emisiune la TV. Cum se înțelege cu colegii

23.02.2022, 17:09
Ce spune Viviana Sposub despre noua ei emisiune la TV. Cum se înțelege cu colegii
Ce spune Viviana Sposub despre noua ei emisiune la TV. Cum se înțelege cu colegii

Viviana Sposub are o nouă emisiune la TV. După ce a concurat la show-ul ”Bravo, ai stil! celebrities”, Viviana Sposub va fi prezentatoarea emisiunii matinale de la postul de televiziune Kanal D, alături de Bursucu și George Tănase. Vedeta a dat detalii despre noul proiect în care este implicată, dar și despre noii săi colegi.

Viviana Sposub, în vârstă de 24 de ani, a fost aleasă să prezinte emisiunea matinală ”Dimineața cu noi”, de la postul de televiziune Kanal D, alături de Bursucu și George Tănase.

Fosta concurentă de la show-ul ”Bravo, ai stil! Celebrities” a dat detalii, pentru click.ro, despre noul său proiect, dar și despre noii săi colegi.

Ce spune Viviana Sposub despre noua ei emisiune la TV. ”E o binecuvântare ca jobul pe care îl ai să îți placă la nebunie”

”În curând, îmi voi petrece fiecare dimineață, de luni până vineri, alături de Bursucu și George Tănase, și alături de telespectatori! Sunt extrem de fericită pentru noua etapă din cariera mea și simt că va fi un proiect care îmi va aduce multă împlinire. E o binecuvântare ca jobul pe care îl ai să îți placă la nebunie și să fie cel pentru care te-ai pregătit de-a lungul anilor. Mă bucur să revin în calitatea de prezentator TV și abia aștept să văd ce provocări îmi rezervă acest proiect… Când am primit propunerea, nu știam care sunt potențialii colegi. Am dat apoi o probă cu Bursucu’ și George Tănase și pot spune că a fost dragoste la prima vedere (Burcea, să nu te superi!). Energia dintre noi a fost atât de bună încât ne-am dat seama imediat că vom forma o super echipă!”, a declarat Viviana Sposub.

Întrebată ce părere are iubitul ei, actorul George Burcea, despre noul ei proiuect de televizine, Viviana Sposub a răspuns: ”George mă susține în tot ceea ce fac și este extrem de fericit pentru noul meu proiect. Se bucură ca un tată atunci când am o reușită, și pentru asta nu pot decât să-i mulțumesc”.

citește și...