Ce spune Simona Pătruleasa despre operațiile estetice. ”Mă feresc de astfel de lucruri”

09.03.2021, 16:30
Ce spune Simona Pătruleasa despre operațiile estetice. ”Mă feresc de astfel de lucruri”
Ce spune Simona Pătruleasa despre operațiile estetice. ”Mă feresc de astfel de lucruri”

Vedeta de televiziune Simona Pătruleasa și-a spus foarte clar părerea despre intervențiile estetice.

Simona Pătruleasa, prezentatoarea jurnalului de știri de la Kanal D, a mărturisit că dintotdeauna a fost rezervată în privința operațiilor estetice”Mereu am fost rezervată în ceea ce priveşte o intervenţie estetică pentru că, de multe ori, poate să facă mai mult rău decât bine. Deşi, în ziua de azi, sunt la îndemâna oricui, mă feresc de astfel de lucruri şi pentru că am avut o experienţa destul de neplăcută. Îmi este şi foarte teamă, recunosc, dar cel mai mult îmi doresc să stau departe de excesele ce ţin de zona asta. Folosesc măşti hidratante de 2/3 ori pe săptămână, ulei de migdale, ulei de cocos şi avocado, îmi fac un masaj facial uşor zilnic 30 de minute şi niciodată nu adorm fără să mă demachiez şi apoi să hidratez tenul”, a declarat vedeta TV pentru okmagazine.ro.

”Nu sunt împotriva operaţiilor estetice, dar nici pentru ele la vârste fragede. Văd din ce în ce mai des fete de 20 de ani care chiar nu au nevoie de aşa ceva. Cred că abia după 40, 50 de ani trebuie să apelăm la anumite retuşuri (dacă este nevoie) şi nu mai devreme. Mereu am avut cearcane şi mi-am dorit să scap de ele, dar este o zona foarte delicată şi greu de corectat. În timp, am înţeles că nu este imposibil să trăiesc aşa cu ele, să mă accept aşa cum sunt şi să încerc, prin metode foarte simple, să îmbunătăţesc atât cât se poate situaţia”, a mai spus ea.

Simona Pătruleasa, declarații despre familia sa

Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof formează o familie de foarte mulți ani și se înțeleg de minune. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Ingrid.

”Nu exista o reţeta a relaţiei perfecte, dar cu siguranţă ţine de fiecare dintre noi să facem să funcţioneze lucrurile. Respectul şi comunicarea contează foarte mult într-o relaţie. Suntem pe acelaşi drum de atâţia ani pentru că am găsit mereu motive de bucurie, pentru că ne plac aceleaşi lucruri şi pentru că avem o fetiţa care ne-a adus împlinirea şi fericirea supremă”, a afirmat prezentatoarea de televiziune pentu sursa citată.

”Nu e uşor să fii părinte, dar nici nu ne-am fi imaginat viaţa fără un copil. Calităţi şi defecte avem cu toţii, dar important este să ştim să le gestionăm şi să nu încercam să ne schimbăm unii pe alţii, ci să ne bucurăm de ceea ce suntem şi de ce ne oferă viaţa, cu bune şi rele. Viaţa are suişuri şi coborâşuri, însă important este să învăţăm din greşeli, să ne ridicăm dacă am căzut şi să mergem mai departe”, a completat ea.

citește și...