Simona Pătruleasa și soțul ei, chemați în instanță! De ce sunt acuzați cei doi soți

29.06.2020, 14:32
Simona Pătruleasa și soțul ei, chemați în instanță! De ce sunt acuzați cei doi soți
Simona Pătruleasa și soțul ei, chemați în instanță! De ce sunt acuzați cei doi soți

Simona Pătruleasa și soțul ei, Sabin Ivanof, au probleme mari! Cei doi soți au fost chemați în fața judecătorilor de la Tribunalul București, pentru a da explicații într-un proces mai vechi.

Partenerul prezentatoarei tv este acuzat că a adus în pragul falimentului propriile societăți comerciale. Se pare că Simona Pătruleasa și soțul ei au folosit bunurile sau creditele persoanei juridice în folosul propriu sau în cel al unei alte persoane. În plus, au făcut să dispară unele documente contabile sau nu au ținut contabilitatea în conformitate cu legea, notează Spynews.ro. 

Simona Pătruleasa și soțul ei, în instanță

În urmă cu mai bine de 5 ani, Sabin Ivanof a fost partener de afaceri al unei firme din Ploiești, care îi furniza materiale de construcții și auxiliare, necesare pentru proiectele personale.

‘Sabin a trecut aproape toţi banii pe care îi mai are în conturile Simonei, şi la fel a procedat şi cu locuinţa. S-a băgat în datorii foarte mari şi a ignorat ani întregi furnizorii de servicii, de aceea s-a ajuns atât de departe’, declarau apropiații lor pentru Libertatea, în 2015.

Pentru că nu a mai putut să își plătească onorariile, societatea comercială a cerut datoria în instanță. Pe de altă parte, în urmă cu patru ani, Simona Pătruleasa și soțul ei, Sabin Ivanof, au fost obligați să-și împartă averea din cauza datoriei. Atunci, firma a cerut executarea silită a unui imobil din Sectorul 1 al Capitalei, care era bun comun al celor doi soți.

Conform Cancan.ro, Sabin Ivanof a investit 1.400.000 de euro într-un imobil din Aviatorilor. Din păcate, el nu a mai putut să vândă toate apartamentele.

S-a certat și cu Ștefan Bănică Jr.

De asemenea, soțul Simonei Pătruleasa s-a judecat cu Ștefan Bănică Jr. pentru un milion de euro. În urmă cu câțiva ani, cei doi prieteni s-au gândit să facă afaceri împreună, așa că au construit un bloc. Din păcate, aceștia au ajuns să se certe, iar solistul l-a dat în judecată pe Sabin Ivanof.

‘Am stabilit prin contract ca el sa ne dea patru din cele zece apartamente construite. Acum nu mai vrea si m-a dat in judecata pentru ca am depasit termenul stabilit pentru terminarea constructiei. Fratele meu mi-a spus inca din 2010 ca vom avea probleme cu Stefan, pentru ca are un caracter indoielnic, insa eu nu am vrut sa ascult. Acum s-a dovedit ca Bogdan avea dreptate. Ne va tara in judecata ani intregi si nu este deloc bine, pentru ca tin blocati banii pe care i-am investit’, mărturisea soțul știristei pentru Cancan.ro, în 2014.

citește și...