Simona Pătruleasa dă detalii despre fiica sa. ”În fiecare zi mai descopăr câte ceva la ea şi mă uimeşte de fiecare dată”

02.01.2021, 15:16
Simona Pătruleasa dă detalii despe fiica sa. ”În fiecare zi mai descopăr câte ceva la ea şi mă uimeşte de fiecare dată”

Simona Pătruleasa a oferit detalii despre fiica sa, Ingrid. Vedeta este foarte mândră de fetița ei.

Prezentatoarea de televiziune Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof formează o familie de foarte mulți ani și se înțeleg de minune. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Ingrid. Despre fiica sa a oferit prezentatoarea de la Kanal D detalii într-un interviu pentru clickpentrufemei.ro. Vedeta a afirmat că fiica sa o surprinde de fiecxare dată. ”În fiecare zi mai descopăr câte ceva la ea şi mă uimeşte de fiecare dată. Mi-am dat seama că nu trebuie să nu îi mai influenţez alegerile, ca să nu-i ştirbesc personalitatea, ci să o las să descopere viaţa prin propriile opţiuni, puteri”, a spus vedeta.

”Suntem destul de diferite, Ingrid este o rebelă şi cu o personalitate foarte puternică, vocală. Însă, printre altele, avem în comun dorinţa puternică de a face lucrurile bine şi de a face bine”, a adăugat ea.


Simona Pătruleasa, despre fiica ei: ”Deja a început să îşi dorească să-şi aleagă singură hainele”

Simona Pătruleasa a mai povestit că fiica sa a început să fie foarte atentă în ceea ce privește stilul vestimentar, alegându-și singură hainele pe care le vrea să le poarte.

”Deja a început să îşi dorească să-şi aleagă singură hainele, dar, recunosc, mă mai implic şi eu, doar pentru a fi sigură că alegerile pe care le face în materie de vestimentaţie sunt cât se poate de „purtabile””, a dezvăluit prezentatoarea de televiziune.

Simona Pătruleasa a mai spus că fiica ei își dorește să devină arhitect. ”Îşi doreşte să fie arhitect, dar preferinţele se mai schimbă în această perioadă. Noi o vom susţine întru totul, indiferent de ce alegeri va face. Important este să fie fericită şi să facă totul cu plăcere şi pasiune”, a explicat aceasta.