Simona Pătruleasa dă detalii despre fiica sa. ”În fiecare zi mai descopăr câte ceva la ea şi mă uimeşte de fiecare dată”

02.01.2021, 15:16
Simona Pătruleasa dă detalii despre fiica sa. ”În fiecare zi mai descopăr câte ceva la ea şi mă uimeşte de fiecare dată”
Simona Pătruleasa dă detalii despe fiica sa. ”În fiecare zi mai descopăr câte ceva la ea şi mă uimeşte de fiecare dată”

Simona Pătruleasa a oferit detalii despre fiica sa, Ingrid. Vedeta este foarte mândră de fetița ei.

Prezentatoarea de televiziune Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof formează o familie de foarte mulți ani și se înțeleg de minune. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Ingrid. Despre fiica sa a oferit prezentatoarea de la Kanal D detalii într-un interviu pentru clickpentrufemei.ro. Vedeta a afirmat că fiica sa o surprinde de fiecxare dată. ”În fiecare zi mai descopăr câte ceva la ea şi mă uimeşte de fiecare dată. Mi-am dat seama că nu trebuie să nu îi mai influenţez alegerile, ca să nu-i ştirbesc personalitatea, ci să o las să descopere viaţa prin propriile opţiuni, puteri”, a spus vedeta.

”Suntem destul de diferite, Ingrid este o rebelă şi cu o personalitate foarte puternică, vocală. Însă, printre altele, avem în comun dorinţa puternică de a face lucrurile bine şi de a face bine”, a adăugat ea.


Simona Pătruleasa, despre fiica ei: ”Deja a început să îşi dorească să-şi aleagă singură hainele”

Simona Pătruleasa a mai povestit că fiica sa a început să fie foarte atentă în ceea ce privește stilul vestimentar, alegându-și singură hainele pe care le vrea să le poarte.

”Deja a început să îşi dorească să-şi aleagă singură hainele, dar, recunosc, mă mai implic şi eu, doar pentru a fi sigură că alegerile pe care le face în materie de vestimentaţie sunt cât se poate de „purtabile””, a dezvăluit prezentatoarea de televiziune.

Simona Pătruleasa a mai spus că fiica ei își dorește să devină arhitect. ”Îşi doreşte să fie arhitect, dar preferinţele se mai schimbă în această perioadă. Noi o vom susţine întru totul, indiferent de ce alegeri va face. Important este să fie fericită şi să facă totul cu plăcere şi pasiune”, a explicat aceasta.

citește și...