Ce spune Sânziana Buruiană despre divorțul de tatăl fiicelor sale: „Nu aș fi acceptat niciodată ca…”

03.11.2022, 16:07
Ce spune Sânziana Buruiană despre divorțul de tatăl fiicelor sale: „Nu aș fi acceptat niciodată ca...”
Ce spune Sânziana Buruiană despre divorțul de tatăl fiicelor sale: „Nu aș fi acceptat niciodată ca...”

Sânziana Buruiană a vorbit deschis despre problemele din căsnicia ei. Fosta asistentă tv este căsătorită de mai bine de șase ani cu fotbalistul Nicolae Zuluf, iar împreună au două fiice minunate. Recent, însă, au apărut unele zvonuri conform cărora blondina ar fi în prag de divorț. Iată ce a declarat! 

Sunt mai bine de zece ani de când Sânziana Buruiană s-a cumințit și a decis să se așeze la casa ei. Ea este măritată cu fotbalistul Nicolae Zuluf, căruia i-a dăruit două fetițe, Izabela, în vârstă de șase ani și Antonia, de doi ani.

Partenerul de viață al blondinei se plângea de aceasta

În ultima perioadă au tot apărut zvonuri potrivit cărora mariajul Sânzianei Buruiană nu ar mai funcționa. Deranjată de anumite comentarii la adresa ei, vedeta tv a reacționat.

În urmă cu un an, Zuluf, soțul lui Sânzi, i-a reproșat acesteia că este tare dezordonată, leneșă și cu aere de vedetă.

„Nu-mi place că nu e ordonată. Intră încălțată pe mochetă, nu are grijă de mașină, uită cheile. E leneșă. Nu e punctuală, vine după două ore la o întâlnire. Mi se urcă părul în cap de nervi! Ei îi plac hainele, bagă toți banii în haine. Mie nu-mi plac figurile astea de vedetă”, spunea soțul fostei asistente tv, în urmă cu ceva timp.

Sânziana Buruiană nu divorțează

De curând, în cadrul unui interviu, Sânziana Buruiană a spus clar și răspicat că nu divorțează. Ea a mărturisit că nu ar putea să-și crească fetițele alături de un alt bărbat.

„Copiii sunt pe primul loc pentru noi eu și cu soțul meu suntem pe locul doi. Am un soț foarte credincios care apreciază că sunt o mamă dedicată și fac totul pentru fetițe. Vrem să le creștem frumos așa cum am crescut și noi, cu părinți alături, nu în familii dezbinate. Și cu alte mame și alți tați. Nu sunt de acord cu ce văd acum.

Nu aș fi acceptat niciodată că părinții mei să se despartă să am o mamă vitregă sau un tată vitreg. Eu personal nu i-aș fi putut ierta dacă pățeam asta. Și nici un copil nu trebuie să treacă prin așa ceva. Eu sunt fericită că am lângă mine acum un om matur. Care nu mai încearcă să impresioneze pe nimeni. Unii bărbați se maturizează mai devreme, alții mai târziu. Soțul meu mi-a spus că înainte să ne căsătorim el și-a trăit viață la maxim. A făcut tot ce a vrut și pentru el nu mai există tentații”, a declarat Sânziana Buruiană pentru Ciao.ro. 

citește și...