Ce spune Sânziana Buruiană despre al treilea copil. ”Eu nu mă așteptam nici să am doi copii”

13.02.2021, 14:51
Ce spune Sânziana Buruiană despre al treilea copil. ”Eu nu mă așteptam nici să am doi copii”
Ce spune Sânziana Buruiană despre al treilea copil. ”Eu nu mă așteptam nici să am doi copii”

Sânziana Buruiană a făcut declarații despre eventualitatea de a deveni m,ămică pentru a treia oară.

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf Izabela, fiica lor cea mare, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Antonia. Sânziana Buruiană a vorbit, la Antena Stars, despre posibilitatea de a avea al treeilea copil.

”Iza își dorește și un frățior, ea se înțelege mai bine cu băieți. Eu nu mă așteptam nici să am doi copii, dar acum îmi place cu doi. Am aflat că dragostea nu se împarte, ci se înmulțește”, a declarat Sânziana Buruiană, notează spynews.ro.


”Sincer, mi-aș mai dori un copil, văd că nu este așa de greu. Dacă Dumnezeu îmi mai dă copii, mergem înainte, nu contează ce este, fată sau băiat, ce știe EL mai bine”, a afirmat și Nicoale Zuluf, partenerul de viață al Sânzianei Buruiană.

Sânziana Buruiană se pregătește de botez

Sânziana Buruiană se pregătește de botezul fiicei sale mai mici. Vedeta a ales nașii pentru mezină, aceștia fiind prieteni de familie.

”Ne pregătim de botez. Vreau să îl fac cât mai curând, cred că la șase luni e cel mai potrivit, atunci poate să stea și ea în funduleț și să poarte o rochiță de prințesă. Pe zi eu o să port o salopetă, fetele vor purta aceeași culoare, iar pe seară aș vrea o rochiță care să fie în ton cu tematica de basm pe care o vreau la botez”, a declarat aceasta.

”Nașii sunt niște prieteni apropiați, nu sunt vedete. Soțul meu spune că e cel mai bine să ai nași niște oameni apropiați de sufletul nostru”, a completat ea.

citește și...