Ce spune Roxana Nemeș despre Elena Marin, fosta ei coechipieră de la ”Survivor România”. ”Se victimizează prea mult și e obositoare”

20.04.2021, 14:28
Ce spune Roxana Nemeș despre Elena Marin, fosta ei coechipieră de la ”Survivor România”. ”Se victimizează prea mult și e obositoare”
Ce spune Roxana Nemeș despre Elena Marin, fosta ei coechipieră de la ”Survivor România”. ”se victimizează prea mult și e obositoare”

Cântăreața Roxana Nemeș și-a spus părerea despre Elena Marin, cu care a fost colegă la emisiunea ”Survivor România”, de la Kanal D.

Cântăreața Roxana Nemeș a fost una dintre vedetele care au făcut parte din echipa Faimoșilor de la concursul ”Survivor România”. În ultima perioadă în care a participat la emisiune, Roxana Nemeș s-a confruntat cu proleme de sănătate la competiție, astfel că în data de 28 martie 2021, aceasta a decis să părăsească concursul.

În mediul online, Roxana Nemeș a fost întrebată despre foștii ei colegi de la ”Survivor România”, printre care și Elena Marin. ”Nu e o fată rea! Dar din cauza faptului că trage cu dinții să rămână, se victimizează prea mult și e obositoare. Părerea mea”, a spus Roxana Nemeș despre fosta ei colegă din echipa Faimoșilor, potrivit wowbiz.ro.

Ce declarații a făcut logodnicul Elenei Marin

Andrei, logodnicul Elenei Marin, a comentat pe marginea problemelor pe care le are vedeta la ”Survivor România”.

”Este un moment mai greu pentru ea, mai ales că a apărut și acea accidentare minoră. Totuși, pe plan sportiv, cred că ar trebui să se laude mai mult. Am văzut că au apărut discuții, în camp, despre o perioadă proastă a Elenei, la doar 2 jocuri distanță de săptămâna în care a adus 8 puncte! Bineînțeles că discuțiile au fost începute de Zanni, deși forma lui sportivă e una slabă, în ultimele săptămâni. Am văzut că a pierdut 2 puncte într-o zi contra lui Sorin, ceea ce nu i se întâmpla până acum. Lucru care nu e un capăt de țară, mi se pare firesc, după atâtea luni, să apară și oboseala, la fiecare dintre ei. Totuși, băiețașul ăsta nu ratează nicio ocazie de a o ataca pe Elena. De la începutul competiției până în prezent, Zanni a vorbit mai mult despre Elena Marin decât despre el sau despre echipă”, a declarat Andrei pentru sursa mai sus-menționată.

”Cred că sunt doar câteva zile mai grele pentru ea, așa cum tuturor li se întâmplă, dar sunt convins că își va reveni, pentru că Elena, deși este sensibilă, este extrem de puternică și de ambițioasă. Elena nu va fi niciodată mahalagioaică, ea nu știe să se certe, din păcate pentru ea, dar continui să cred că binele învinge întotdeauna răul, iar cheia succesului nu este tupeul, de aceea îi trimit toată forța de care are nevoie și o susțin până în pânzele albe… Eu o cunosc bine pe Elena. Nu, nu se victimizează, dar crede că dacă joacă corect, așa ar trebui să o facă toți, lucru care, evident, nu se întâmplă. O înțeleg perfect, știu cât îi este de greu acolo, mai ales că luptă de trei luni și jumătate pentru visul ei de la Survivor. Nu trebuie să uităm că este singura dintre fete care este de la începutul competiției acolo, dacă se victimiza, nu rezista atât de mult”, a mai spus iubitul Elenei Marin.

citește și...