Situație neașteptată la ”Survivor România”. Alți doi concurenți au fost propuși spre eliminare

28.03.2021, 10:21
Situație neașteptată la ”Survivor România”. Alți doi concurenți au fost propuși spre eliminare
ituație neașteptată la ”Survivor România”. Alți doi concurenți au fost propuși spre eliminare

Situați neașteptată sâmbătă seara la show-ul ”Survivor România”, de la Kanal D. Alți doi concurenți au ajuns să fie propuși spre eliminare.

Echipa Războinicilor de la ”Survivor România” a pierdut și al doilea joc de imunitate în fața echipei Faimoșilor. După primul joc de eliminare din această săptămână, primul concurent propus spre eliminare a fost Marius Crăciun.

După cel de-al doilea joc de imunitate pierdut, echipa Răzbioinicilor a fost într-o situație neașteptată la consiliul de eliminare. Astfel, în loc de un concurent propus pentru eliminare au fost doi. Este vorba despre Albert și Maria, care au primit același număr de voturi din partea coechipierilor.

Ce au declarat Maria și Albert după ce au fost propuși spre eliminare la ”Survivor România”

Maria și Albert au făcut declarații imediat după ce au aflat că sunt propuși pentru eliminarea din competiție alături de Marius Crăciun.

“Ma asteptam sa fiu pe biletele alea, doar ca din nou a iesit aceeasi strategie proasta, la modul ca nu am discutat cu totii inainte sa ne hotaram ”hai sa care pe cine votati pana la urma, daca stim astia suntem” dar care pe cine voteaza sa nu mai iesim doi! Ne dorim sa ramanem aici, cel putin eu imi doresc sa raman aici cat mai mult! Dar asta acum ramane decizia publicului!”, a spus Maria, potrivit kanald.ro.

“Acelasi gand, domnul Dan! Ma asteptam si pe buna dreptate! Golaverajul a fost de 5 la 1, ce pot sa mai zic! Cum am mai zis, eu chiar imi doresc sa raman in continuare si acum publicul va decide daca merit sau nu! Din pacate suntem trei si vom fi probabil patru! Asta este, vedem ce-o fi! Mergem inainte, cu Dumnezeu inainte!”, a comentat și Albert.

 

citește și...