Problemele de sănătate cu care se confruntă Roxana Nemeș la ”Survivor România”. ”Nu sunt în cel mai bun moment al meu”

15.03.2021, 15:45
Problemele de sănătate cu care se confruntă Roxana Nemeș la ”Survivor România”. ”Nu sunt în cel mai bun moment al meu”
Problenele de sănătate cu care se confruntă Roxana Nemeș la ”Survivor România”. ”Nu sunt în cel mai bun moment al meu”

Roxana Nemerș se confruntă cu probleme de sănătate la ”Survivor România”, acolo unde este concurentă.

Roxana Nemeș a descoperit, în urma unor analize mai amănunțite, că are probleme cu bila. Vedeta a explicat cu ce probleme se confruntă la ”Survivor România”. “Aș vrea să spun că mă simt foarte bine. Din păcate, din ce am înțeles, am făcut niște analize și nu sunt în cel mai bun moment al meu. Am niște probleme cu bila, nu mă știam cu astfel de probleme până acum. O să trebuiască să fac un tratament, să nu ajung la operație sau la mai rău și am nevoie de odihnă din ce am înțeles. Sunt înapoi în echipă, momentan, însă cea mai importantă este sănătatea”, a spus Roxana Nemeș, citată de wowbiz.ro.

“După consiliul de eliminare, te vei întoarce la spital și vei continua tratamentul”, a comentat Daniel Pavel, prezetatorul emisiunii ”Survivor România”, de la Kanal D.

Ce i-a spus iubitul Roxanei Nemeș înainte de participarea la ”Survivor România”

Roxana Nemeș a dezvăluit ce anume i-a spus iubitul ei, Călin, în momentul în care a aflat că artista va participa la competiția ”Survivor România”.

Roxana Nemeș face parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”, emisiune filmată în Republica Dominicană și difuzată de postul de televiziune Kanal D.  Cântăreața are o relație cu Călin Hagima, care a și cerut-o în căsătorie. Artista a dezvăluit, pentru revista Viva, cum a reacționat iubitul ei în momentul în care a aflat că va participa la competiția respectivă.

”Logodnicul meu, Călin, mă iubește, mă susține foarte mult, dar este un om foarte direct și conectat la realitate. Mi-a spus să am grijă, să fiu așa cum sunt, să nu mă mai închid în mine când nu îmi place ceva. I-a plăcut ideea, știe cât sunt de luptătoare, muncitoare și puternică. Tata mi-a dat un sfat foarte bun, mi-a spus să mă concentrez foarte bine pe ce am de făcut acolo, pentru că aceia care mă iubesc mă vor aștepta acasă, indiferent cât voi sta la „Survivor România””, a declarat Roxana Nemeș.

citește și...