Ce spune Ramona Olaru despre situația sa financiară. ”Și nu este rău să fiu plătită pentru efortul depus”

23.10.2022, 17:23
Ce spune Ramona Olaru despre situația sa financiară. ”Și nu este rău să fiu plătită pentru efortul depus”
Ce spune Ramona Olaru despre situația sa financiară

Ramona Olaru este una dntre vedetele postului de televiziune Antena 1. A fost co-prezentatoare la emisiunea „Splash! Vedeta la apă” și de ani de zile apare și la matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani”. Blonda a vorbit despre situația sa financiarră în cadrul unui interviu. ”Și nu este rău să fiu plătită pentru efortul depus”, a declarat ea.

Cătălin Cazacu este campion la motociclism, dar este cunoscut în showbiz și pentru succesul pe care îl are în rândul reprezentantelor sexului frumos. Interpreta de muzică de petrecere Niko Delinescu și Cătălin Cazacu au trăit o poveste de dragoste timp de mai mulți ani. Din relația lor a rezultat un copil, un băiat care se numește Andrei. Artista l-a cunoscut pe sportiv la un an după ce primul ei soț a încetat din viață.

În prezent, Cătălin Cazacu are o relație cu vedeta de televiziune Ramona Olaru. Aceasta din urmă a fost co-prezentatoare la emisiunea „Splash! Vedete la apă” și de ani de zile apare și la matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani”. Despre cariera sa și câștigurile din televiziune a făcut Ramona Olaru declarații în cadrul unui interviu pentrru okmagazine.ro.

Ce spune Ramona Olaru despre situația sa financiară. ”Tot timpul am bani puși deoparte”

Ramona Olaru a mărturisit că este mulțumită de câștigurile sale financiare: ”Da, și până la urmă sunt plătită fix pentru ceea ce fac. Și nu este rău să fiu plătită pentru efortul depus. Vorbim de niște ani adunați, nu de ceva care s-a întâmplat peste noapte. Da, sunt mulțumită de cât câștig. Mi-am luat și mașină și, în curând, eu și Cătălin vrem să ne luăm și o casă. Dar nu ne grăbim, stabilim deocamdată de ce avem nevoie. (…) Da, tot timpul am bani puși deoparte. Asta pentru că știu foarte bine cum este să fii strâmtorat. Am cam câteva salarii puse deoparte, așa cum este și normal, din punct de vedere al economisirii”.

În cadrul aceluiași interviu, Ramona Olaru a făcut declarații și despre relația sa cu Cătălin Cazacu: ”Noi n-avem niciodată motive serioase de ceartă. Dar mie îmi plac lucrurile exacte, la minut, la oră, la secundă. Și ăsta e un motiv de ceartă. Chiar dacă ne certăm des, nu sunt certuri serioase, care să ducă la despărțire. De fapt, mă cert doar eu, că el nu prea mai zice nimic. A observat care este problema și încearcă pe cât de mult poate să fie la timp și la linie cu ceea ce zic eu. Îmi dau seama, acum când mă aud, că sună foarte aiurea”.

citește și...